سلام خانوما،میخواستم بدونم کسی با قرص سقط کرده کامل؟ چیکار باید کنیم که کامل دفع شه؟ کار به کورتاژ نرسه؟ من دکترم بهم گفته ۲۷ بیا بیمارستان اول قرص میزارم اگه نشد کورتاژت میکنم،۲۷ اسفند خیلی بد تاریخیه خودشم فقط همون یه روز بیمارستانه هول هولی میخواد همه کارارو انجام بده،منم نمیخوام کورتاژ بشم آخه بچه ندارم هنوز،نمیخوام مریضیای بعدشو بگیرم
وقتی داری با کسی درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگه دکترت وارد باشه با کورتاژ هیچ مشکلی برات پیش نمیاد منم پارسال یه کورتاژ داشتم و الان دوباره باردارم و مشکلی برام پیش نیومده
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
من ماه پیش نصفش خونه سقط شد اونم داشت خارج میشد با ی انبر تو بیمارستان کشیدن بیرون کورتاژ نشدم الهی شکر ولی نابودم کردن 🥺بچه اولمم بود
خون ریزی و درد نداریی؟
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
از یه دکتر دیگه تو تهران پرسیدم نظرش همین بود که باید برین بیمارستان ولی گفت وقتی بیمارستان قرصو میزاره میفرسته خونه،دکتر خودم گفت تو بیمارستان بستریت میکنیم،و ضمن این که الآن دم عیده حتی برای اینکه بتونم مدارکمو به یک پزشکه دیگه نشون بدم نتونستم،از طریق سایت دکتر ساینا با یه دکتره تو تهران حرف زدم
چند هفته ای؟ من ماه پیش نصفش خونه سقط شد اونم داشت خارج میشد با ی انبر تو بیمارستان کشیدن بیرون کور ...
من ۷ هفته و ۵ روز طبق ساک،سایز جنین هم از ساک کوچیک تره یک هفته و پنج روز،قلب تشکیل نشده تو ۶ هفته مونده،لکه بینی و لا به لاش لخته های قهوه ای رنگ میاد ازم،گه گداری هم درد دارم
از یه دکتر دیگه تو تهران پرسیدم نظرش همین بود که باید برین بیمارستان ولی گفت وقتی بیمارستان قرصو میز ...
من بلد نیستم تا حالا حامله نشدم.اما اکثر کسایی که تاپیک زدن با قرص س قط کردن.بیمارستانم بالاخره دکتر داره و بر اساس اون قرص میده.فقط اکثرا مینویسن به خونریزی که میفتن یه لخته بزرگ دفع میشه که بچس.بعدش برو بیمارستان که هموگلوبینت اینارو چک کنن. این نظر من.
من ۷ هفته و ۵ روز طبق ساک،سایز جنین هم از ساک کوچیک تره یک هفته و پنج روز،قلب تشکیل نشده تو ۶ هفته م ...
گلم من راسش با قرص سقط نکردم
لک بینی زیاد شد بعد سقط شد بعدش دمنوش زرشک خوردم که درد سقطم زیاد تر شد و زودتر لخته دفع کردم
اما یک ماه درگیر خون ریزی ام و واقعا داغون شدم
به تموم شدن خون ریزی حالا پریود شدم ینی قشنگ ۴۰ روز😐
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
گلم من راسش با قرص سقط نکردم لک بینی زیاد شد بعد سقط شد بعدش دمنوش زرشک خوردم که درد سق ...
من مامان خودم یه دفعه بر اثر استرس بچش سقط شده،همینطور بوده چهل روز خونریزی،البته اون کامل دفع نشده مجبور به کورتاژ شده،منم دیروز زرشک جوشوندم با مخلوط کن زدمش صاف کردم خوردم آبشو،یکم دردم بیشتر شده ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم،چقدر صبر کردی که خودش سقط شد؟
من مامان خودم یه دفعه بر اثر استرس بچش سقط شده،همینطور بوده چهل روز خونریزی،البته اون کامل دفع نشده ...
من همون زرشک ی لیوان دمنوش زعفرون خوردم
من زرشک مثل چایی دم کردم غلیظ شد خوردم و راه رفتم دوبار پله برو بیا راه برو
من از حال بدم پوشیدم برم بیمارستان بعد زرشک خوردن تو راه رو بیمارستان لخته ازم افتاد دردم آروم شد
۳ دقیقه بعد خوردن زرشک
زعفرون یک بسته ی کامل دم کردم تو یک لیوان آب هی قاشق قاشق خوردم انگار نه انگار
تحرک هم داشته باش راه برو پله بالا پایین برو یکم کار کن چهارتا وسیله جا به جا کن