2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی ۵ روز بعد از موعد

111 بازدید | 6 پست

تنبلی تخمدان دارم ، دو ماهه دارم کلومیفن میخورم ماه پیش دوره ام ۳۳ روزه شد این ماه از اون هم ۵ روز میگذره ، بی بی چک امروز منفی شد ، علائم زیاد دارم خستگی ، گرفتگی دل، ترشحاتم هم زیاده اما میگم فرض بر اینکه حامله نباشم که تست هام مثبت نمیشه پس چرا پریود نمیشم مگه کلومیفن باعث تخمک گذاری نمیشه خب اگه تخمک بارور نشه باید پریود شم دیگه 🥺 اگه تجربه ای دارید بگید ممنون میشم 

خیلی زوده ۵ روز ۷ تا ۹ روز رد شد دوباره بزن بعد هم من خودم سر بارداری هام دوتا بی بی چک زدم منفی بود ...

اخه میگن از رابطه ۲ هفته بگذره بی بی چک نشون میده منم از دو هفته پیش که اطراف تخمک گذاریم بود دیگه رابطه نداشتم ☹️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنبلی ربطی به قرص کلوموفین یا لتروزول نداره ...این قرصها برای تخمک گزاری هست ...ببین منم پلی کیستیکم تا۵شب ازشب سوم شبی ۳تا لتروزول خوردم بعدش تا۳شب آمپول ام پی اچ زدم بعددوشب آمپول اچ سی جی زدم همون ماه باردارشدم ...البته اوابووست وقرص ویتامین ای وفولیک اسیدهم میخوردم دوماه بود

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
عزیزم تنبلی ربطی به قرص کلوموفین یا لتروزول نداره ...این قرصها برای تخمک گزاری هست ...ببین منم پلی ک ...

خب منم فرتیل اید و متفورمین و کلومیفن خوردم اما این ماه هم نشد رفتم ازمایش دادم خیال خودمو راحت کردم 🤦🏼‍♀️ حالا برم دکتر ببینم چی میگه 

خب منم فرتیل اید و متفورمین و کلومیفن خوردم اما این ماه هم نشد رفتم ازمایش دادم خیال خودمو راحت ...

انشالله این ماه اوابووست بخور به همسرتم آندروفرتی بده ویتامین ای هم دوتاتون بخورید سریع بارداری میشی

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊