2777
2789
عنوان

دارم فکر میکنم یعنی فقط اطرافیان من اینقدر پُر توقع هستند ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 21 پست

خب مثل خودشون بهونه بیار 

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دلسوزی اشتباهه وقتی کمک خواستن به اینکه کاری خواستی برات انجام ندادن فکر کن باید تو این دوره ...

الان یکی از همین آدم ها شب عیدی قسط هاش عقب افتاده ، ما خبر داریم چون ضامن هستیم ، ولی اون درخواست پول نکرده ، اول میخواستم کمکش کنم ولی بعد گفتم اون که حتی درخواست کمک نکرده چه کمکی؟؟؟؟ حداقل بذار بیاد بگه ، نه اینکه من سر خود برم پول بدم .....

ولی باورت میشه همش فکرم مشغوله ؟ 

همش میگم شب عیدی کاش کمکش میکردیم بعد میگم بذار خودشم به فکر باشه بفهمه زندگی سختی داره

آخه من و شوهرم بدون هیچی ، بدون کمک، بدون پشتوانه ، خودمون شروع کردیم

بعد دوباره دلم میگیره

بیشتر از همه خودم مقصرم که به همه فکر میکنم، یکی نیست بگه کی به تو فکر میکنه؟؟؟

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
یا مثلاً: میخواستی نکنی!!!!!!!!!

باریکلا 👍🤣🤣 اینو یادم رفت !!! 

حالا بیا برا منم ضامن شو 🤣🤣

شاد باشید 🙏☺️

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
الان یکی از همین آدم ها شب عیدی قسط هاش عقب افتاده ، ما خبر داریم چون ضامن هستیم ، ولی اون درخواست پ ...

خودتو سرگرم کن یادت بره اونموقعه که شما با همسرت سختی کشیدی کی پشتوانه شما بود؟ من دلم برای خواهرمم نمیسوزه چون کینه ایم همیشه از این اخلاقم بدم میومد ولی الان که شما اینجوری میگی خوشحالم شب عروسیم که میخواستن جهازمو بچینن دخترداییم گفته عسل بگیرن جاعسلی خریدین به چشم بیاد با دعوا گفته عسل نخورن میمیرن یا تا همین دوماه پیش همش میگفت بابا به تو جهیزیه فلان داد به من فلان اصلا منو نمی بینن

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
خودتو سرگرم کن یادت بره اونموقعه که شما با همسرت سختی کشیدی کی پشتوانه شما بود؟ من دلم برای خواهرمم ...

کینه ای هم هستم ولی بازم تا میبینم تو سختی هستند دلم میسوزه!!!!!!!!!!!

خودمم نمی‌دونم چرا 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ شاید چون خودم سختی کشیدم دوست ندارم بقیه اینطوری باشند

البته که الانم وضعم خوب نیست همین الان تو کارتم صد هزار تومان هم نیست

یه نفر چندسال پیش حق شوهرمو خورد

بعد شش ماه پیش زنگ زد که بی پول شدم و ... و اگر داری یک ماه بهم قرض بده 

همسرمم گفته بود منم پول ندارم

بعد به من گفت و تموم شد

چند روز بعدش من یه وام گرفتم که چون وام رو دیر دادند دیگه به دردم نمی‌خورد (کار از کار گذشته بود)

به همسرم گفتم میخوای بدی به فلانی و دادیم

الان بعد از ۶ ماه میگه اگه پول داشتم که قرض نمیگرفتم🤣🤣🤣🤣🤣

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.