چون راستش یه عده هستن که گارد زیادی نسبت به تهرانی ها دارن و وقتی میبیننشون تو شمال باهاشون بد رفتار میکنن ( حالا اینکه حق دارن یا نه بماند هرچند من بهشون حق میدم تاحدی ) ، میخوایم نقل مکان کنیم اونجا بخاطر کار همسرم، میخوام از شمالیای عزیز بپرسم ببینم کدوم شهر و استان پذیرا تر هستن نسبت به تهرانیا
من چند ساله اومدم مازندران، اینجا نیا، اصلااااااا نیا، من از یه شهر دیگه اومدم نمیکشم دیگه واقعاااااا عجیبن ، شما که از تهران بیای محاله بتونی تحمل کنی، البته بستگی داره کدوم شهرش بری.
ربطی نداره زیاد.الان مردم یک استانی هستن بی رویه به شهر واستان ما مهاجرت کردن.تازه بعضیاشون زرنگن فقط ۵،۶ ماه بهار تابستون که گرمه میان بعد برمیگردن.با خودشون کم ابی و گرونی وحشناک و ترافیک میارن.هیچ کدوم از همشهری و هم استانی منم خوششون نمیاد ازین وضع ،گارد دارن نسبت بهشون ولی اونا کاری ندارن، کار خودشونو میکنن میان میمونن.شما نزدیک محل کار همسرت خونه بگیرید پیکار دارید کی بدش میاد کی نمیاد
با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
ربطی نداره زیاد.الان مردم یک استانی هستن بی رویه به شهر واستان ما مهاجرت کردن.تازه بعضیاشون زرنگن فق ...
حرف شما درست ولی بلاخره باید طوری باشه که فردا پسفردا میریم تو خیابون با چشم غره نگاهمون نکنن :) من بچه دارم نمیخوام اونجا تو سر بچم بزنن که چرا اومدی اینجا برگرد شهرت
عزیزم جمله اول شما رو گفتم میدونی اینجا یوقتایی تاپیک میزنن اره مردم شمال فلانن و بسانن..خوب بنده ی خدا وقتی میای شمال انگار از یه قاره دیگ فرار کردی کارایی میکنی که هر جا بری همون رفتار باهات میکنن دیگ چه انتظار داری مردم شمال برات دست به سینه بشن..من اصلا منظورم به شما نبود
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ببین سبک متفاوت زندگی اجتماعی و معاشرتشون یه طرف، اما خدماتی ک توی اون شهر بعنوان یه شهروند انتطار داری ازش برخوردار باشی و نیست از یه طرف دیگه دیوانت میکنه، مخصوصا ک شما از پایتخت داری میای. توی مازندران چیزی به نام قانون وجود نداره اینو از الان بهت بگم.