2777
2789
عنوان

مردم خطه گیلان با تهرانیا بهترن یا مازندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 26 پست
من چند ساله اومدم مازندران، اینجا نیا، اصلااااااا نیا، من از یه شهر دیگه اومدم نمیکشم دیگه واقعااااا ...

والا من ساری زندگی میکنم،سه تا اپارتمانی که زندگی میکردم هفتاد درصدشون غیربومی بودن توی مدرسه دخترم اکثرا برای استانهای دیگه هستن  همه داریم به شادی و خوبی با هم زندگی میکنیم وکسی حرف از عجیب و غریبی و دور از ادمیزاد بودن ما نزد😕

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
ببین سبک متفاوت زندگی  اجتماعی و معاشرتشون یه طرف، اما خدماتی ک توی اون شهر بعنوان یه شهروند ان ...

اره عزیزم قانون ما قانون جنگل،هیچ بویی از اداب و معاشرت نبردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من ساری زندگی میکنم،سه تا اپارتمانی که زندگی میکردم هفتاد درصدشون غیربومی بودن توی مدرسه دخترم ...

من گفتم دور از آدمیزادن!!!!!! سبک زندگیشون کاملا متفاوته. منم ساری هستم، من از حقوق شهروندی ک اینجا معنی نداره و انفعال مردمش صحبت کردم، توی سطح شهر ساری بری کل شهرو زیر و رو کنی یه سطل زباله پیدا نمیشه بعد میگن مسافرا اشغال میریزن. این یه نمونه ش بود.

کوچه و خیابونای باریک و رانندگی افتضااااااح مردم(مرگ بیش از حدی جوونهاشون هم اینو تایید میکنه) . خیابونا باریکه دوبله هم پارک میکنن میگی این حق الناسه، میگن ای بابااااا ولمون کن برو خدارو شکر کن همون یه لاینم گذاشتیم براتون.

اداره هاشم ک افتضااااااااحه پاسخگو نیستن در هیچ موردی، دو میلیون و هفتصد قبض اب اومده رفتم میگم من نصف ماه خونه هم نبودم لوله هارو هم چک کردیم نشکسته این چیه!! اصن انگار دارم پدرشونو فحش میدم بعدا فهمیدم اقواممون ک اینجا هستن هم این مشکلو داشتن و انگار گاها قبضا هم مبلغش طبق رقم کنتور نیست. 

قیمت ها هم ک دلخواهه هرکی هر قیمتی دلش خواست میگه. قالب کردن جنس ب مشتری هم ک اووووووف حتی تو قصابی . 

گارد گرفتن نداره  یه سری حلال حروم ها اینجا ابدا رعایت نمیشه

من گفتم دور از آدمیزادن!!!!!! سبک زندگیشون کاملا متفاوته. منم ساری هستم، من از حقوق شهروندی ک اینجا ...

قشنگ داری چرند میگی مطمئنا ایراد ازخودته،اگه نمیدونستی بدون دارن نیروگاه زباله سوز میسازن،کوچه های تنگ هم مربط به ساخت هنون دوره س ،از سه راه در خروجی داره خانم نمک نشناس

من گفتم دور از آدمیزادن!!!!!! سبک زندگیشون کاملا متفاوته. منم ساری هستم، من از حقوق شهروندی ک اینجا ...

کل شهرو زیررو کردی سطل زبال نبود؟ایا دروغ حق الناس نیست؟؟

لحن صحبت طلبکارانه داری حسابتو گذاشتن کف دستت برگرد به منهتن خودت ببخشید تهران کابل منظورم بود😂

تعرفه قبض انرژی زیاد کردن تو منطق نداری چه ربطی به اداره آب داره

مرگ جوونها توجاده دریاس چه ربطی مثلا به کوچه پس کوچه های تنگ فرهنگ و قارن داره جناب آیکیو😂😂

اخی کسی که داره پشت یه قومیت صفحه میبنده دم از حلال و حرام میزنه😂😂

واقعا نمک نشناسی و از اب و هوای یک جا استفاده کردن و بعد درموردشون صفحه بستن از خصوصیات اصلی ایرانی هاس برای همین هیچوقت هیچوقت ایران بخاطر وجود امثال شما به هیچ جا نمیرسه...میدونی که چی میگم!!!!

دیگه هم جوابتو نمیدم،بشدت از ادمهای نمک نشناس و هوچی گر فاصله میگیرم،اطرافیانت ذاتتو شناختن وگرنه اینجا پر از مهاجره که به خوبی خوشی داریم زندگی میکنیم!!!،نه اینکه دورو باشن که اون دیگه از خصوصیات عجیبشونه !!!!

اخی کسی که داره پشت یه قومیت صفحه میبنده دم از حلال و حرام میزنه😂😂

من واقعیت هارو گفتم و شما از صبح انقدرررر بیکاری نشستی راه براه تایپ میکنی چرند میگی، خداروشکر ک خودتو نشون دادی دیگه نیازی ب توضیح بیشتر نیست

من تهران زندگی میکردم الان چهار ساله اومدم مازندران زندگی می‌کنم . من بدون شک انتخاب کردم چون قبلا خیلی بار ها سفر کرده بودم به اونجا . ببین الان که اختلاف فرهنگی واقعااا زیاد نیست یعنی پوشش و رفتار شهری تقریبا یکیه اینجوری نیست از تهران بری مازندران بخوای تغییر کنی نه . شهر های بزرگش و مرکزش خب برای زندگی بهتره امکانات و خونه های قشنگ تری داره . جزوه بالاترین آمار سواد رو داره امسال. ببین دوست من خوب بد همه جا هست اما کلی مردم مهربون داره دوستانه و بی آزار . خیلی شادن . مهمونی ها و مراسم عروسی هاشون خیلی خفنه . دختر پسرهای جذاب و خوشگلی دارن . زبان و فرهنگ خاص خودشونو دارن. اکثر مردم خیلی مذهبی و تعصبی نیستند معمولین. مردهای کاری و خانو‌اده دوستی دارن .راستش من عاشق شمال و شمالیام  مهمون نوازی هم که مردم هر ماه میان دیگه کثیف می‌کنن برمیگردن 😂🙁اها غذا فقططط شمالی عشقه