2777
2789
عنوان

از یه شاپ پیام دادن یکی براتون ثبت سفارش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو نمیتونم‌ اعتماد کنم بهتون آدرس بدم اسم دوستمو بگین. احتمالا پسره که آدرس خونتو نداشته

خب هرکیم باشه بهش گفتم الان اطلاعات بدم میدید به شخص سفارش دهنده؟ گفت نه به هیچ وجه اجازه انتشار اطلاعات رو با هیچکس نداریم مستقیم میفرستیم به همون ادرسی که میدید، بعد خودش گفت اگر اعتماد سخته یک ادرس مربوط به مکان عمومی مثل اداره پست یا محل کار بدید اما شماره برای هماهنگی حتما نیازه که بسته برگشت نخوره

خب هرکیم باشه بهش گفتم الان اطلاعات بدم میدید به شخص سفارش دهنده؟ گفت نه به هیچ وجه اجازه انتشار اطل ...

بگو نخواستم ممنون لنگ اون بسته نیستم که! بگو اگه دوستم بوده میاورده به دستم میرسونده نه اینکه من دنبال هدیه ام بدوام حالا چیز باارزشی هم نیست که انقدر کلاس میزارن مردم آزاری میکنن 

بگو نخواستم ممنون لنگ اون بسته نیستم که! بگو اگه دوستم بوده میاورده به دستم میرسونده نه اینکه من دنب ...

۷۷۰ تومن میگه پولشو دادن، میگم پولو به سفارش دهنده برگردونید بگید نخواسته، میگه ما برگشت هزینه نداریم این مبلغ پرداخت شده

خب هرکیم باشه بهش گفتم الان اطلاعات بدم میدید به شخص سفارش دهنده؟ گفت نه به هیچ وجه اجازه انتشار اطل ...

آدرس پست محل و مکان عمومی هم نده اصلا اعتماد نکن یه جای کار میلنگه

آدرس اداره پست شهرتون رو بده،بگو بفرست میرم از اداره پست میگیرم من بعضی از بسته هامو آدرس اداره پست ...

مامور پست ما نمیاره 😂😂حتی زنگ یا پیامم نمیده😂😂خودمون باید بکوبیم هلک و هلک بگیریم بیاریمش😂