الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بگو نمیتونم اعتماد کنم بهتون آدرس بدم اسم دوستمو بگین. احتمالا پسره که آدرس خونتو نداشته
خب هرکیم باشه بهش گفتم الان اطلاعات بدم میدید به شخص سفارش دهنده؟ گفت نه به هیچ وجه اجازه انتشار اطلاعات رو با هیچکس نداریم مستقیم میفرستیم به همون ادرسی که میدید، بعد خودش گفت اگر اعتماد سخته یک ادرس مربوط به مکان عمومی مثل اداره پست یا محل کار بدید اما شماره برای هماهنگی حتما نیازه که بسته برگشت نخوره
خب هرکیم باشه بهش گفتم الان اطلاعات بدم میدید به شخص سفارش دهنده؟ گفت نه به هیچ وجه اجازه انتشار اطل ...
بگو نخواستم ممنون لنگ اون بسته نیستم که! بگو اگه دوستم بوده میاورده به دستم میرسونده نه اینکه من دنبال هدیه ام بدوام حالا چیز باارزشی هم نیست که انقدر کلاس میزارن مردم آزاری میکنن