🌸هرگز زنت را تحقیر نکن، چون بار بیماریِاش را سالها باید به دوش بکشی ...! 🌸هرگز به زنت بی اعتنایی نکن، چون سالها باید بیتوجهیاش را تحمل کنی ...! 🌸هرگز به زنت پرخاش نکن، چون سالها سکوت مرگبارش را باید طاقت بیاوری ...! 🌸هرگز از محبت به روح او غافل نباش، چون سالها باید در بستری سرد بخوابی ...! 🌸هرگز او را مقابل دیگران کوچک مکن، چون به بزرگی یاد کردن از تو را فراموش میکند ...! 🌸هرگز نقصهایش را بازگو نکن، چون از تو در نهان متنفر خواهد شد ...! 🌸هرگز انتقاد و شکایت او را مسخره نکن، چون از تو برای همیشه ناامید میشود ...! 🌸هرگز به رویاهایش نخند اگر نمیتوانی برآوردهشان کنی، چون افسرده میشود و اگر شهامت داشته باشد خودکشی میکند ...! 🌸هرگز زنت را اسیر خانه و فرزند نکن، چون اینگونه او را بیصدا کشتهای و فقط قانون تو را مجرم نمیداند ...! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷