2777
2789
عنوان

هرکی رای به نی نی مون بده ده تا صلوات براش می‌فرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس👈شماره20 چالش عکس طبیعت ،کودک و بزرگسال و نوزاد  ،و غیره  🔥جایزه🔥 💜نفر اول ...

نتونستم وارد شم

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎
گلم زدم رو لینک رای چرا واسم کانال رو بازم بالا میاره یعنی رای دادم؟

عزیزم دستت رو لینک باشه برش ندار دستت رو تا همش آبی بشه بعد گزینه باز شدن رو بزن بعد کانال میاد عضوش شو بعد عکس بچه ها اومد به شرکت کننده شماره ۲۰رای بده ،،یه قلب کوچیک قرمز پایین عکسه بزن روش تا رایت ثبت بشه گلی

نتونستم وارد شم

عزیزم لینک جدید رو که برات فرستادم دستت رو بزاروش برش ندار دستتو تا همش آبی بشه بعد گزینه وارد شدن رو بزن بعد کانال اومد عضوش شو بعد عکس بچه ها رو دیدی به شرکت کننده شماره ۲۰رای بده ،،،یهدقلب کوچیک قرمز پایین عکسه بزن روش تا رایت ثبت بشه 

عزیزم دستت رو لینک باشه برش ندار دستت رو تا همش آبی بشه بعد گزینه باز شدن رو بزن بعد کانال میاد عضوش ...

مرسی عزیزم واسه من بالا نمیاد با روبیکای خواهرم اگه وقت داره بیدار شد امتحان میکنم