2777
2789

بعد کلی بحث برادرشوهرم دراومد جلو من ب شوهرم گف اره ت خودت شش ماه خون مارو کردی ت شیش هی خواستگاری رفتی درصورتی ک خواستگاری من خیلی زود بود کمتر از یک‌ماه همش

بنظرتون رو این موضوع واکنش نشون بدم یا گذشته هارو بیخیالش شم؟

ذهنمم کنجکاوه😑

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

بیخیال

برا چی واکنش نشون بدی؟؟؟

مگه شوهرت رو خاستگارات که اومدن واکنش نشون داده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بذار بگن ۶ ماه میومدن تو ناز میکردی

مشکل اینه ک ۶ماه برا من نبودع😂😂😐🥲

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

اتفاقا خوشحال باش که از نظرشون دست نیافتنی بودی

ماهم همدیگه رو میخواسایم..خیلی طول کشید...مادرشوهرم هرجا میشینه میگه ۳ سال رفتیم خواستگاریش تا دادنش و همه یجوری نگام میکنن انگار مروارید از کف اقیانوس پیدا کرده مادرشوهرم😅

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
بنظرم تودعواشون چیزی نگو میگن ازخداش بوده دعوا کنن ومیخاد بینشون روخراب کنه اگه درمورد توچیزی گفته ن ...

نمیدونم والا منم چیزی نگفتم اصن 

حتی ازم سوال میکردن چیزی نمیگفتم یا میگفتم با خودتونه خودتون حلش کنین😐

اتفاقا خوشحال باش که از نظرشون دست نیافتنی بودی ماهم همدیگه رو میخواسایم..خیلی طول کشید...مادرشوهرم ...

انگار اشتباه گفتم من 

این ۶ماه برا من نبوده انگار من سرجم۱.۲ماه طول کشید 😂😂😂

انگار اشتباه گفتم من  این ۶ماه برا من نبوده انگار من سرجم۱.۲ماه طول کشید 😂😂😂

میدونیم ماهم میگیم بذار فک کنن زیاد بوده ایتجوری کلاست بیشتره

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲