بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما هم شرایطمون زیاد خوب نبود،ناخواسته بود ولی هر دو خوشحال شدیم، البته اون موقع انقد گرونی بیداد نمیکرد، اگه الان بود شاید منم یه تصمیم دیگه میگرفتم، موقعیت سختیه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اگه تست گرفتی با یه زبان قرمز دورشو ببند بعد رو کاغذای رنگی چیزای عاشقانه بنویس و لوله کن و دورشو دوباره با نخای قشنگ ببند بعد یه پاکت درست کن کوچولو اندازه ی تستت تستو بزار داخلش و یه شیشه بیار تستو بنداز اخرش اون کاغذارو بنداز روش و ببر برا همسرت بگو یه سوپرایز دارم برات فقط اول باید همه ی این کاغذا رو باز کنی بخونی بعد برسی ب سوپرایز. اگه ازمایش گرفتی که برگه ی ازمایش بزرگه احتمالا بفهمه فقط وقتی از بیرون اومد رو شکمت بنویس بابایی خیلی زود میام پیشتون و درو باز کن ببینه حتما هم سوپرایز میشه هم خوشحال . راستی مبارکتون ✨🫀
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…