2777
2789

حامله ام تازه فهمیدم فقط مامانمو مامان بزرگم میدونن

17 سالمه 

و با شوهرمم مشکل دارم ( تاپیک های قبلی رو بخونین متوجه میشین )

می‌خوام بچمو سقط کنم ولی میترسم همم دلم نمیاد😭

حالم خیلی بده 

مامانمه میگه بچه خودتو حق انتخاب با خودته ولی می‌دونم ته دلش راضی نیست بخاطر مشکلاتم و سن کمم

شوهرم فعلا بیکاره برای نیرو انتظامی ثبت نام کرده تازه ولی فعلا خبری نیست در آمد نداریم ماشین خونه نداریم 

اجاره ایم

خدا خودش کمکم کنه😭😭😭

متأهل💍

نمیشه جرم هستش☹️

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماهه نمیدونی؟اگه اخلاق شوهرت خوبه میگم‌سقط نکن بازم انتخاب باخودته 

لطفاً بقیه بهم نپرند فقط نظر دادم🤐

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

والا با این شرایطی که گفتی مثلا همسرت هنوز شغل ثابت و اینا نداره

به نظرم فعلا به فکر بچه نباشین

گناه داره

وقتی هنوز تکلیف هیچی مشخص نیس

حالا میان منو میکشن تو این تاپیک

ولی به نظرم به دنیا آوردنش بیشتر جرمه تا سقط

.
نمیشه جرم هستش☹️

من اصلا و ابدا سقط رو تایید نمیکنم

ولی شما هم ندونسته یه جمله رو تکرار نکنین

به شرطی جرمه که جنین به یه سن بارداری تعیین شده ای برسه

انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه

اسی جان تنها کسی که صلاح کار رو میدونه ، فقط خودتی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بخدابچه باخودش روزی میاره اون یه انسانه وحق حیات داره روح درش دمیده شده کارهمسرت جورمیشه بچه یه حسوحال دیگه ای به زندگی میده یه خندش به صدتاچیزمیرزه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

فقط میخوام بگم نکن که پشیمون میشی.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.