2777
2789
عنوان

داداش ۱۷ سالم

115 بازدید | 5 پست

دوستان داداشم قلیون میکشه تو خونه مامانم کاریش نداره  واس اینکه کاریم هس تو خونه باشه ولی اون سری تو بازار داشتم میرفتم دیدم سیگار هم میکشه خیلی ناراحتم و نگران دوستاشم آدمای درستی نیستن یکیش شنیدم گل میکشه یکی دیگشون باباش معتاده از لحاظ اخلاق بچه خوبیه ولی خیلی بیخیاله و حرف گوش نکن..چن بار گفتم بهش جوری که روش تو روم باز نشه حواسشو بده به خودش ولی انگار نه انگار  چیکار میشه کرد ..تجربه ای دارین سنش سن بدیه

اصلا به روش نخندین کاملا راجب این موضوع باهاش جدی برخورد کنید . به مامانتم بگو در مورد این قضیه به ب ...

یکی دوبار بهش گفتم با ملایمت که نکش و اینا گفته باشه ولی بعید میدونم...به مامانم نگفتم چون خیلی اضطرابیه اینکه خیلی فکرو خیال می‌کنه گفتم شاید بتونم خودم حلش کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی دوبار بهش گفتم با ملایمت که نکش و اینا گفته باشه ولی بعید میدونم...به مامانم نگفتم چون خیلی اضطر ...

اتفاقا مامانت باید بدونه . الان باید تا اولشه جلوشو بگیره چون دو روز بعد وضعیت برادرت افتضاخ میشه و دیگه نمیشه کاریش کرد.  چون واقعا این  موضوع رو با چشمام دیدم که میگم