2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

165 بازدید | 30 پست

خیلی دلم گرفته احساس میکنم کسی دوسم نداره، درواقع احساس نیست واقعیت چون ب چشم خودم میبینم چطوری باهام رفتارمیشه، خیلی جاهاک باخواهرم یاجاریم میرم خیلیااوناروتحویل میگیرن وباهاشون حرف میزنن کسی ب من اهمیت نمیده، اگه بخوام بگم بخاطرقیافمه زشت نیستم قیافه ی معمولی دارم، بخداباهمه هم مهربونم حتی مامانم منوازهمه ی بچه هاش کمتردوستداره🙁😔

من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرفقط خودمون می مونیم برا خودمون

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
منم همینطور بدجوری دلم گرفته

ادم کلاروحیه شوازدست میده، امتحان کردم یه نفردونفرنیست خیلیان، قبلااینطورنبودخیلیادوستم داشتن وتحویلم میگرفتن ولی الان کمترشده

من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾
تعاملت ضعیفه

نه اینطورنیست حتی شده من سوال پرسیدم ولی طرف جوابشوب خواهرم یاجاریم ک کنارمه میده

نه اینطورنیست حتی شده من سوال پرسیدم ولی طرف جوابشوب خواهرم یاجاریم ک کنارمه میده

خب نمیشه ک کسی ندیده نشناخته بدش بیاد ازت

حتما رفتارت انرزی منفی میده

یا نگاهت سرده

با بکی ک صمیمیه حرف برنو بپرس، بادی لنگویجتو درست کن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خب نمیشه ک کسی ندیده نشناخته بدش بیاد ازت حتما رفتارت انرزی منفی میده یا نگاهت سرده با بکی ک صمیم ...

بنظرت ممکنه پیش خودشون بگن اوناازمن قشنگ ترن، هرچنداین نبایددلیل باشه چون باطن زیباترمهمه

منم یه موقعی همچین حسی داشتم ولی کمی که گذشت و با افراد جدیدی آشنا شدم ، متوجه شدم مشکل از جمعی بوده که باهاشون بودم ینی حس میکنم اگه بتونی دوستای دیگه ای پیدا کنی که باهات هم نظر باشن و بهم شبیه باشین خیلی حالت بهتر میشه 

البته بگم که در رابطه با اینکه گفتی حالا این افراد تو رو دوست ندارن یا ... ، شاید تصور تو اینجوریه و به نظرم پیش خودت قضاوت نکن که الکی ناراحت نشی ولی در کل خودت را خیلی دوست داشته باش، مهم اینه که کسی که همه این آدما و جهان رو آفریده عاشق توعه ، پس تو خیلی ارزشمند تر از این هستی که چند تا انسان که حتی مرگ و زندگی خودشون رو در دست ندارن دوستت داشته باشن ، سعی کنن اهمیت ندی و فقط خوشحال باشی با هرکاری که خودت دوست داری ، میتونی دوره های عزت نفس و ... را شرکت کنی  و خودت را سرگرم کنی ، در ضمن سعی کن دوستیت را با خدا زیاد کنی چون وقتی خودت  را از محبت و عشقی که خدا بهت داره ارضا کنی دیگه هیچ نیازی به محبت این آدما که حتی عاشق ترینشون هم آخرش که میمیری به درد نمیخوره و بازم تنها میمونی نداری ، 

و اینکه اگه خودت شاد و پر از حس خوب باشی ، کم کم با آدمای پر انرژی و دوست داشتنی آشنا میشی و ارتباطاتت بهتر هم میشه ، اگر هم با این افراد آشنا نشدی مهم نیست چون اون موقع تو اون آدم پر انرژی هستی که میتونی حال بقیه رو خوب کنی :)

من آدمیم ک اگه رفتارخوب ازکسی نسبت ب خودم ببینم خیلی حالم خوب میشه وشادمیشم، جوری ک همه ب حال خوبم غبطه میخورن، کاش الانم حسای خوب بگیرم، بعضی وقتاباخودم میگم باکسی درددل کنم بعدمیگم نه نبایدکسی حال بدموبفهمه یادلیلش بدونه واسه همین ناشناس اومدم اینجا درددل کنم

بنظرت ممکنه پیش خودشون بگن اوناازمن قشنگ ترن، هرچنداین نبایددلیل باشه چون باطن زیباترمهمه

هرگز!!!!

هیچوقت کسی بخاطر زیبایی یا زشتی رفتار بد یا خوبی برقرار نمیکنه مگر بی فرهنگ ترین آدما

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
منم یه موقعی همچین حسی داشتم ولی کمی که گذشت و با افراد جدیدی آشنا شدم ، متوجه شدم مشکل از جمعی بوده ...

خیلیییی ممنونم واقعاحالم بهترشدباحرفاتون، بله تصمیم گرفتم بیشترباخدادوست باشم، ولی دررابطه بااینکه میگین اهمیت ندم دست خودم نیست تاهمچین رفتاری میبینم بغض میکنم وناراحت میشم طوری ک خیلیامیفهمن حالم بده

هرگز!!!! هیچوقت کسی بخاطر زیبایی یا زشتی رفتار بد یا خوبی برقرار نمیکنه مگر بی فرهنگ ترین آدما

پس بایدخودم صمیمی تروشادترنشون بدم، بعضیابهم میگن خودتومث غریبه هامیگیری ویکم سردرفتارمیکنی ولی خوب خودم احساس نمیکنم