2777
2789
عنوان

۱۵خرداد

706 بازدید | 24 پست

سلام خانما کسی این چند روز بازار ۱۵ خرداد رفته قیمتا چ جوریه و تنوع

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما پارسال رفتیم مانتو هاش برای افراد خیلی شیک پوش زیاد مزونی نبودن

نه مانتو نمیخوام لباس بچگونه و خونه

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

بستگی داره قیمت و با کجا مقایسه کنی مانتو پرسیدم از ۸۰۰ هزار تا ۳ ملیونو خورده ای همین امروز

مانتو نه درکل دستفروشاش چطوره واسه لباس خونگی خودم و بچم

من رفتم قیمتا تقریبا کمتر از پاساژای داخل شهره..

دستفروش????تنوعش چی

دستفروش????تنوعش چی

دستفروش که دم عید پره..

من اواخر بهمن رفتم..

پاساژاشو برو.

رضاییه خرید کردم

دلگشا ام خرید کردم

دست فروشم تا دلت بخواد هست و همهههههه چییییی دارن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مانتو نه درکل دستفروشاش چطوره واسه لباس خونگی خودم و بچم

معمولیه ولی یه جا تو همین نزیک بازار هست همین حول هوشش به نام عباس آباد اونجا خیلی ارزون میدن ولی معمولا عمدس ولی اگر بگردین چیزای خوبه تکم پیدا میشه مخصوصا تو رگالای بیرونش منامروز رفت یه جین پنج تایی تیشرت که تو محل خودمون دونه ای ۴۰۰ هزار میگفت خریدم دونه ای ۱۴۷ هزار 

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
نه مانتو نمیخوام لباس بچگونه و خونه

چرا نمیری امامزداه حسن

اونجا ام همه رقم لباسی هست.

لباس بچه ام زیاده

ا بچه گونه خییییلی هست.مثلا زیر ۱۰ ۱۲ سال خییییلی هست..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دستفروش????تنوعش چی

دست فروشم داره جروباش جنسش عالی بود قیمتشم عالی یه بار شلوار گرفتم۰ ۳۰چ هزار از بازار خالم همونو از محلشون ۵۰۰ گرعت

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
معمولیه ولی یه جا تو همین نزیک بازار هست همین حول هوشش به نام عباس آباد اونجا خیلی ارزون میدن ولی مع ...

یه جین خریدی یا یه دونه؟؟

چرا نمیری امامزداه حسن اونجا ام همه رقم لباسی هست.  لباس بچه ام زیاده ا بچه گونه خییییلی هست ...

نمیدونم من تاحالا تهران نرفتم واسه خرید دخترخالم چند ساله میره گفت بریم اونجا

نمیدونم من تاحالا تهران نرفتم واسه خرید دخترخالم چند ساله میره گفت بریم اونجا

اهان

فک کردم شما ام تهرانی هستی‌..

ان شاءالله سفر خوبی براتون بشه