2777
2789
عنوان

خواستگاره انگاری یه چیزیش میشه...

417 بازدید | 18 پست

بچه ها یک ماه پیش من با یک پسری رفتم سر ملاقات اولیه آشنایی جهت خواستگاری. پدرم معرفمون بود. پسری بود که گزینشش کرده بود برای استخدامی و میگفت خیلی خوبه، معتقده و ... من 33 سالمه پسره 35 بود.

خلاصه بعد از قرار اول فهمیدم من خیلی قرتی هستم اما اون ساده و خیلی مذهبی.. البته تیپش قشنگ بود.. مذهبی خوبی هم بود.. وقتی فهمید من نمازام یکی در میونه یه جوری شد... دیگه رفت که بزنگه... تا سه هفته بعدش که مادرش زنگید و به مادرم گفت پسرم خیلی تعریف کرده از دخترتون اگه میشه مجدد ببینن همو، اینبار با مادرا... ما رفتیمو پسره گفت من خیلی با خودم کلنجار رفتم یکی بابت نماز یکی حجابتون و اینکه دختر عملی دوست ندارم.. گفتم من فقط بینیم عمله صورتم مدلش همینجوره و حجابم رو مشکلی ندارم، رعایت می کنم.. اخه خیییلی بی حجابم نیستم واقعا.. و نمازم نه به خاطر شما به خاطر خدا میخونم و حواسم هست... گفت به نظرم برو فکر کن ببین میتونیم مچ باشیم با هم.. گفتم هیچ دو نفری عینا مثه هم نیستن اگه بخوان تا حدی ممکنه.. گفت نهههه برو درست فکر کن تا آخر هفته خبر بده... آقا آخر هفته مادرم زنگ زد، مادرش گفت پسرم میگه ما عقایدمون با هم جور در نمیاد😑😑😑😑 وااااااقعا موندم به خدا، ینیییی چی...

بعده صد سال از یکی خوشم اومد اونم اینجوری شد...

اگه یکی از یه نفر خوشش بیاد سعی نمیکنه عوضش کنه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا درکش نمیکنم... خو چرا دوباره خواست همو ببینیم...🥲 پسره جوری صحبت میکرد انگاری خوشش اومده ولی.. ...

هم خدا میخواد هم خرما ..البته  راست میگ هر کسی با هم کیشش خودش راحت تره .. دو روز دیگ ب مشکل میخوردید ..

من ک کلا از مذهبی جماعت میترسم ... تو چ دل و جراتی داری