2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی به درد این رقابتی خوندن نمیخوره 

چون تو چشمتو روی جمعیتی که داری باهاش رقابت می‌کنی میبندی تمرکزتو میذاری روی اون یه نفر. یا چند نفر !! 

اونا خوب بخونن تو ممکنه کم انگیزه بشی که پس عقب موندم 

اونا نخونن ، تو میری تو فاز کم خوندن که رقیب هام دارن استراحت میکنن و...

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

هر کسی به درد این رقابتی خوندن نمیخوره  چون تو چشمتو روی جمعیتی که داری باهاش رقابت می‌کنی میب ...

قرار نیست رقابتی باشه چون احتمالا ایشونم مثل من فقط برای نهایی میخواد بخونه و کنکوری در کار نیست

قرار نیست رقابتی باشه چون احتمالا ایشونم مثل من فقط برای نهایی میخواد بخونه و کنکوری در کار نیست

هر جور راحتین ❤️

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨