2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ی چهل و پنج دیقه بزار گوشت بپزه 

بعد لپه رو بنداز یک ربع 

بعد درشو باز بزار لعاب بندازه 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

اگه خیسوندیش همون اول کار با رب اضافش‌کن تا خوب بپزه من اینکارو میکنم اصلا له نمیشه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

آب بریز نیم ساعت بذار گوشت بپزه بعد درشو باز کن لپه را بریز ۱۰ تا ۱۵ دقیقه البته زودپزها باهم فرق داره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
ده دقیقه ی آخر با رب و لیموعمانی اضافه کن

ده دقیقه آخر که نمیپزه😳

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
ده دقیقه آخر که نمیپزه😳

خب اگه نپخته بود ده دقیقه هم اضافه تر میزاره بجوشه

لپه زود وا میره تو زودپز

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

چون با زود پز داری میپزی یکم زودتر از موعد پخت کامل گوشتت زود پز خاموش کن بعد که دربش زمان باز شدن شد درب بازکن و لپه اضاف کن و دوباره روشن کن اجاق و بزار فقط لپه و خورشت جابیفته اینجور لپه میپزه و نوش جان

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   آرزو_1388  |  5 ساعت پیش
توسط   مادرزنم  |  3 ساعت پیش
توسط   honye_ella  |  17 ساعت پیش