2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس👈شماره20

چالش عکس طبیعت ،کودک و بزرگسال و نوزاد  ،و غیره 

🔥جایزه🔥

💜نفر اول 200هزار تومن 

💜نفر دوم 100هزار تومنی 

💜نفر سوم 50هزار تومن

✍لطفا این عکس را در لینک زیر لایک کن👇

https://rubika.ir/joinc/CEHGFCAD0TYNBDFCARGQLYCDDVVNUZVX

✍عکس های  خود را بفرستید.

✍ادمـــــــــیـــــــــن👇

@toran_gz

💢💢توجه  حداقل لایک  برای برنده شدن هرعکس200لایک میباشد..

باید تلاشتون کنین بیشترین لایک رو بخوره😍

⚜مهلت عکس فرستادن وشرکت کردن تا پایان 30برج اسفند ماه

عزیزم درد لانه گزینی مثل درد پریوده ولی یه طرف تخمک درد داره بعد یه روزم هست دردش

انشاالله بعد چهار سال واقعا خسته ام ، 🤕🤕🤕🤕 دعا  کنید این ماه بشه ، واسه همه چشم انتظار ها 😭😭😭😭😭😭 سخته

کی داشتی ،،چند روز پیش مثل پری بود درسته انگار میخواستی پریود بشی ولی نشدی

نه 🙄 یه جوری که به اون پهلو بخوابی درد بگیره ، ولی بعد چند دقیقه خوب شد ، درد پری برا من کلا زیر سکنه ، با تهوع و سرگیجه و سینه درد 😭 واسه همین نمی‌دونم بارداری چه علائمی دارد

نه 🙄 یه جوری که به اون پهلو بخوابی درد بگیره ، ولی بعد چند دقیقه خوب شد ، درد پری برا من کلا زیر سک ...

عزیزم استرس نداشته باش نوکان به خدا باشه خیلیا هستن دوازده ساله منتظرن امید داشته باش دکترتم مرتب برو گلی

میگه آدرس اشتباهه،،، تو روبیکا باید برم؟ یا همین گوگل هم میشه، ، تو گوگل آدرس رو قبول نمیکنه

عزیزم بزن رو این لینک دستت رو چند دقیقه روش نگه دار بعد گزینه باز شدن رو بزن بعد عضو کانال شو بعد بچه ها رو دیدی به شرکت کننده شماره ۲۰رای بده ،،یه قلب قرمز پایین عکسه بزن روش تا رایت ثبت بشه