2777
2789

ما کلا نمیشناسیمش ولی خب وکیل خیلی معروفیه تو شهرمون 

بابام مخالفه چون بر این باوره وکیلا خیلی سیاست مدار و سلیطا ان ولی شازده ما خیلی مظلوم و مهربونه😂

حالا نمیدونیم پا پیش بذاریم نذاریم چه کنیم؟

من از این بابت نگرانم به خاطر شغل و جایگاهی که داره اینو پس بزنه افسردگی بگیره😐

لطفا نظرتون رو بگید 

راستی وکیل های گرامی از حرف پدرم ناراحت نشین منظورش باسیاست و زرنگ و ایناس 🥲💛

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشتون شغلشون چیه؟

معلم ادبیات

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

من بودم با کله میرفتیم برای خواستگاری

فکر نکنم روحیاتشون بهم بخوره 

خب اسی اونطور که بقیه میگن وکیلا درامدشون از معلما بالاتره

حالا ممکنه برعکس باشه

برو تحقیق کن 

بعد به داداششت بگو وقتی درامد زن بیشتر باشه اقتدارش تا اخر عمر نابوده بازم میخاد باهاش ازدواج کنه؟

بعد میتونید جای اینکه خانواده ات برن خودت بری و باهاش صحبت کنی مزه دهنشو بفهمی اگر تقریبا مخالفتی نداشت مامانت زنگ بزنه 

اگر گفت نه همونجا بی دردسر تمومه

خیلی کم پیش میاد یه دختر تحصیل کرده و موفق به صورت سنتی ازدواج کنی ( تا حالا ندیدم )

از طرفی هم اگه یه وکیل با سابقه و موفقه پس درامد بیشتری داره از یه معلم ،  جایگاه اجتماعی وکیل هم تو جامعه از معلم بالاتره ، برای خواستگاری سنتی شانس زیادی ندارید

در مسیر... 🌱