2777
2789

خانوم هایی که ازدواج کردن بیاین راهنمایی کنید چه علامت هایی رو تو دوران آشنایی دیدن دخترهای جوان باید مراقب باشن 🙂

مجردم ولی طبق تجربه دیگران :

۱.خسیس نباشه.امتحانش کنین بهش بگین فلان خوراکی یا فلان چیزو میخواین ببینین حواسش هست ک ب خواستتون اهمیت بده یا نه.البته با یبار قضاوت نکنین چن بار امتحانش کنین اگ ب روی خودش نیاورد احتمال خیلی زیاد خسیسه

۲.نگین خانوادش مهم نیس ازدواج وصلت بین دوتا خانواده هاست ما به مرور بیشتر شبیه خانوادمون میشیم.حتما فرهنگ و اخلاقای خانوادشو بررسی کنید.میزان وابستگی ب مادرشو بررسی کنین بچه ننه نباشه

۳.پول خیلی مهمه.تو این دوره زمونه نگین پول مهم نیست.ولی مهم تر از پول اینه جنم ببینی تو طرف.مثلا دو شیفت کار میکنه پول نداره عیبی نداره جنمش خوبه ولی اگ میبینی تنبله و کلا با کار کردن مشکل داره فاتحشو بخون

۴.سرد مزاجی خیلی مهمه بررسی کنین سرد مزاج نباشه.خیلیا ب مشکل میخورن

۵. درباره پوشش و میزان ارتباط با جنس مخالف سنگاتون وا بکنین. پس فردا تورو مانتویی نگیره بگه حالا باید چادر سر کنی.ترجیحا جلو خانواده ها ک دیگ نتونه بزنه زیرش

۶. از اول ازدواج اگ خونه دارین ی مقدار پول تو جیبی مشخص کنین ک بهتون بده چون بگذره عادت میکنه سختش میشه

۷.اکثر دلخوریا تو اتاق خواب ب وجود میاد.هیچ تو اتاق خواب سرد نباشین و مدام روشای مختلف امتحان کنین.صاف عین عصا نخوابید.مردا زده میشن.زنایی ک اون‌کارو خوب بلدن مردو تو مشتشون میگیرن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم ولی طبق تجربه دیگران : ۱.خسیس نباشه.امتحانش کنین بهش بگین فلان خوراکی یا فلان چیزو میخواین بب ...

۸.همیشه ی پس انداز یا ی مهارتی کسب کنین ک اگر یجایی پشتتون خالی کرد بتونین از پس خودتون بربیاین ک مبادا منت بذاره من دارم خرجتو میدم.دستتون پر باشه ک نتونه همچین حرفیو ب زبون بیاره

۹.خیلی تو دسترسش نباشین واس خودتون تفریحات داشته باشین و با دوستاتون هرازگاهی برید بیرون.مبادا کل زندگیتون خلاصه کنید تو شوهر ک بدجوری ضربه میخورین

۱۰.مواظب احتراما باشین هیچ وقت نذارین تو دعواها حرفایی ب زبون بیاد ک پلای پشت سرتون خراب شه.غرور مردو نشکنین هیچووقت

۱۱.اگ پول داره خوب خرج کنین.دلتون نسوزه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مسئپلیت پذیری..شاید به نظرت الان مهم نیاد ولی تو زندگی خیییللیی تاثیر داره..مرد بی عرضه و بی مسئوریت مفتشم گرونه..تجربه شخصی من

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
هر شکلی از افسردگی و مشکلات اعصاب

اکثرمون  اطلاعات کاملی راجب مشکلات عصبی و اختلال شخصیت نداریم متاسفانه 🤦🏼‍♀️ و بعضی از اختلالات هستن طرف چند ماه اول بهترین ورژن ممکنه و بعد یکهو عوض میشه 

به نظرم یه بار سر قرار دیر برو ، پیامش رو دیر جواب بده یا موارد اینطوری 

اینجوری دستت میاد توی اینجور مسائل چقدر واکنش نشون میده و میتونی بفهمی عصبانی و پرخشاگر هست یا نه

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

هر شکلی از افسردگی و مشکلات اعصاب

اینو راست میگه من یه خواستگار داشتم فقط یک جلسه رفتم باهاش بیرون فهمیدم مشکل افسردگی داره ، بعد خودش اعتراف کرد که آره افسرده ام من وسط راه از ماشین پیاده شدم تا فهمیدم 😂

خیلی خوب گفتی👏🏻👏🏻

❤❤❤🤗🤗🤗

خسیس نباشه

ازت ایراد نگیره و تعیین تکلیف نکنه(اینو بپوش اونو نپوش اینجا برو اونجا نرو)

مودب باشه حتی موقع عصبانیت

و یه نکته خیلییییی مهم اینه که شما هر چقدر اخلاقیات مشابه داشته باشین زندگی آروم‌تر و لذت بخش تری خواهید داشت ایناها تجربه من بود

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24