panbix مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1175 عنوان بچه ها مسئلهًُ...لیفت ابرو وضو و غسل رو باطل میکنه؟؟ 489 بازدید | 12 پست بچه ها من ابروهامو لیفت کردم احساس میکنم یه حالت روغنی طور داره روشچن بارم شستم بازم حس میکنم یه جوریه🥴🥴ب نظرتون مانع یا جرم حساب میشه؟ 1402/12/23 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28368 نباید میشستیاون تا ۲۴ ساعت باید رو ابروهات میموندتقویتهبخاطر مواد لیفت ابروهات ی ذره خشن میشن ک اون نرم تر و خوش حالترشون میکنه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7557 بنظر من بلهولی از دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی بپرسین پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
msaros عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 619 باید بعد از ۴۸ ساعت بشوریش اون مایه آخر هم میره جذب دوستت نمیشه
panbix مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1175 نباید میشستی اون تا ۲۴ ساعت باید رو ابروهات میموند تقویته بخاطر مواد لیفت ابروهات ی ذره خشن میشن ... آره عزیزم بعد یه روز شستم حس میکنم یه چیزی روشونه انگار ضخیم تر شده حالا موندم یهو غسلم نیوفته🤦♀️🤦♀️
panbix مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1175 بنظر من بله ولی از دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی بپرسین پرسیدم اصلا نمیدونستن لیفت چیه گفتن اگه مانع باشه ک آب نرسه باطله حالانمیدونم مواد لیفت مانعه آیا🙄🥲🥲من خودمم نمیدونستم اینطوری میمونه
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28368 آره عزیزم بعد یه روز شستم حس میکنم یه چیزی روشونه انگار ضخیم تر شده حالا موندم یهو غسلم نیوفت ... رو پوستت ک چیزی نیساون ابروته ک مواد روشون اثر کرده چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22355 نه لیفت موردی ندارهچون اب به ریشه ابرو میرسهوالا من پرسیدم از احکام اینو گفتن ک لیفت مشکل نداره اما اکستیشن اینا چرا ایرادهحالا میخوای بپرس الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
panbix مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1175 باید بعد از ۴۸ ساعت بشوریش اون مایه آخر هم میره جذب دوستت نمیشه نه نرفته حس میکنم روغنی ان تارهای ابروم
panbix مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1175 نه لیفت موردی نداره چون اب به ریشه ابرو میرسه والا من پرسیدم از احکام اینو گفتن ک لیفت مشکل ندا ... عه جدی؟ پس اگه موردی ایجاد نمیکنه من دوباره برم انجام بدم😂😂
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22355 عه جدی؟ پس اگه موردی ایجاد نمیکنه من دوباره برم انجام بدم😂😂 والا ک اینو گفتنگرچه تا قبل شستن یسری چیز میز روش هستولی بعدش نه اصلامواد تقویتی زده به ابروت برا همینه اینطوریه الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥