2777
2789
عنوان

بابام هیچوقت راضی نیست ازمون!!!

133 بازدید | 4 پست

نمیدونم کسی عین ما هست یا نه،ولی هیچ رفتاری بابامو راضی نمیکنه.

خواهرم به خودش میرسه و هرتیپی دوست داشته باشه میزنه و تا هروقت بخواد بیرون میمونه و حسابی کفر بابامو درآورده و با هم لجن.

ازینطرف من خونه نشینم و آزارم به کسی نمیرسه باز با منم مشکل داره.

من آدمی نیستم که تیپ عجق وجق بزنم و آرایش کنم،نهایت لباس پوشیدنم مانتو شلوار معمولیه ولی هی گیر میده میگه مانتوت کوتاهه.شالتو بکش جلو.

بگیرنتون من نمیام درتون بیارم.جریمه کنن من پول نمیدم.

میگم باباجان دخترای مردم با زاپ شلوار و کراپ و کلی آرایش میرن بیرون کسی کار نداره چرا بیان منو بگیرن؟

اصلا تو خرجش نمیره. میبینه الان دوره زمونه دخترا دست دوس پسراشونو میگیرن میارن خونه ها! ولی قدر نمیدونه میگه وظیفته که سالم زندگی میکنی من به گردنت حقی ندارم.

روانی شدم از دست ننه بابام،خواستگار ندارم ولی شوهر کنم میدونم بدتره😭😭😭

بابای من یه بدی بزرگ داره 

مثلا یه بحث کوچیک کنیم باهم سریع مرتبط با موضوع استوری میذاره تو اینستا ابرومو پیش فامیل شوهر برده انقد چرت و پرت میذارا 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من یه بدی بزرگ داره  مثلا یه بحث کوچیک کنیم باهم سریع مرتبط با موضوع استوری میذاره تو ای ...

یا خدا!!!نه خداروشکر گوشی هوشمند نداره.

نمیدونم چرا اینا سنشون بالا میره بدتر میشن بهتر نمیشن😔