2777
2789
عنوان

خانما شوهرم هنوز ب این زنه پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 26 پست

هر کاری که ما جلوی همسرمون انجامش ندیم و در غیابش انجام بدیم میشه خیانت ...

دیگه خیانت شاخ و دم نداره که

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نیست همشون بی شرفن میگن جای خالشه بارها گفتم چتاتون و میفرستم برا شوهرش میدونه اینکارو نمیکنم😭

بفرست واسه همسرش کاملا جدی، از چیزی میترسی مگه؟ شوهرت آرامش تو و احساس امنیت تو رو تو این مورد درنظر نمیگیره اصلا و داره یه چیزیو پنهانی جلو میبره

الهی خدا نابودش کنه.در حدچت هست یا رابطه دارن؟

نمیدونم بخدا

بخدا بیس روزه متوجه رفتار همسرم شده

اصلن همش تو گوشیه

من جدا میخابم اون جدا

کاری بهم ندارم

دارم دق میکنم

نمیدونم چرا اقایون (البته اگه بشه اسمشونو آقا گذاشت!)تمایل دارن به رابطه با خانوم (بازم اگه بشه اسمشونو خانوم گذاشت!)سن بالاتر از خودشون !!!

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
نمیدونم بخدا بخدا بیس روزه متوجه رفتار همسرم شده اصلن همش تو گوشیه من جدا میخابم اون جدا کاری به ...

میدونه یه بار آبروشو‌ بریز تا بشینه سرجاش 

من سه ماه بود عروسی کرده بودیم دیدم شوهرم با یکی چت کرده دعوا کردم باهاش چندماه بعد دوباره تکرار کرد باز دعوا کردم باهاش به مادرش گفتم باز چندوقت بعد دوباره داشت با یه زن ۵۱ ساله چت می‌کرد منه ۱۹ ساله رو ول کرده بود چسبیده به زنه بعد دیگه زدم به سیم آخر عکس چت هاشونو کامل گرفتم بعد رفتم به شوهرم گفتم باهاش دعوا کردم کتکش زدم یعنی یجورایی گوشی رو گرفتم ازش زد از خونه بیرون با کمک داییم عکس چت واسه خاله اش برادرش مادرش فرستادیم من از خونه رفتم گوشی و سند خونه و طلاهامم بردم آبرو اونو بردیم تو فامیلش فقط بهانه کرده بودن سندو بیار که اشتباه کرده بودم سنده خونشو برداشته بودم برگردوندم ، یه روز نکشید خاله اش اومد دنبالم 

خلاصه یه آبرو ریزی شد واسش ولی آدم شد بعدش یه مدت طول کشید تا از یاد بقیه بره و خودمون با هم خوب بشیم ولی الان جونش برام درمیره عاشقانه دوسم داره گوش شیطون کر تو هم باید شوهرتو به راه بیاری انگاری هوای مجردی مونده تو سرش ، فقط پا پس نکش و نترس هم واسه خانواده شوهرت هم واسه خانواده زنه بفرست چت ها رو یه داد و قال بزرگ راه بنداز تا بترسن بذار شوهر زنه هم بفهمه ، ولی شوهر من قبول می‌کرد چه گوهی خورده پرو بازی درنمیاورد حس میکنم شوهر تو یکم پروعه یه مدت کاریت نباشه شب ها یواشکی گوشیشو چک کن هر پیامی دیدی عکس بگیر واسه خواهرت یا کسی هم بفرست که اگه فهمید و زد گوشیتو شکست مدرکی داشته باشی چون شوهر من بار دومش زد گوشی خودشو شکست میدونستم واسه اینه که پیامی نمونه ولی من فقط واسه ترسوندن ميگما واسه طلاق نمیگم 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی