2777
2789
سلام.حدود یه سالی میشه بین دو تا ابرو دو تا خط اخم ایجاد شده البته از نزدیک معلومه ولی از بس فکرمو مشغول کرده انگار تو خوابم با اخم میخوابم.هر کاری میخوام بکنم اخم نکنم انگار نمیشه.بخوام محلش نزارم بدتر میشه مامانم خط اخمش خیلی عمیقه همیشه بهش چیز میگفتم حالا خودم داره سرم میاد.چه راهکارایی واسم دارین؟
از تجربه هاتون بگین.تزریق بوتاکس،(که شنیدم ضرر داره)استفاده از چسبای ضد اخم،کرمهای شبه بوتاکس...نمیدونم هر چی به ذهنتون میرسه.
اینم بگم31سالمه و قصد بارداری دارم واسه همین نمیتونم از همه روشی استفاده کنم.
تو رو خدا کمکم کنین بدجور اعصابمو خورد کرده میترسم خیلی عمیق بشه حداقل جلوشو بگیرم بدتر نشه.
ببخشید طولانی شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین ابروهاتو به صورت دورانی ماساژ بده.این کار رو تکرار کن همیشه.تو نت بزن ماساژ رفع چروک و این چیزا کلیپ و آموزش باید باشه.من شنیدم خوبه
چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
عزیزم پوتاکس اگه ب میزان و در حد استاندارد وارد بدن بشه سمی نیس و مشکلی نداره اگه بله بیشتر از حد استاندارد وارد بشه فلج میکنه صورتو برو پیش دکتر پوست اون پوتاکس بکنه در حد استاندارد مواد میزنه مشکلیم پیش نمیاد
💕خدایا برای همه چی شکرت💕