2777
2789
عنوان

بی پروایی در رابطه زناشویی

9284 بازدید | 45 پست

سلام لطفا گزارش نزنید واقعا شاید ی نفر نیاز به راهنمایی و تحربه دیگران داره

من نامزدم همش میگ تو رابطه تو هم همکاری کن ولی من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم همش حس میکنم اگ انجام بدم پیش خودش میگ خوب نیست

یا موقع رابطه میگ اسم اندام های جنسی چه مال من چ خودش و بگو من روم نمیشههه😭

یا حرفایی میزنه قربون صدقه میره مثلا بر فرض مثال میگه تو بهترینی.. چقد خوب بلدی.. کارت عالیه .. من خجالت میکشم فک میکنم دروغ میگ روم نمیشه نمیدونم جوابش باید چی بگممم😭😭

میترسم ازم زده بشه چون چند بار خودش گفته دوس دارم همراهی کنی ولی من واقعا هم خجالت میکشم هم نمیدونم چیا بگم 

همسرا شماهم اینجوری ان میشه راهنمایب کنیددددد لطفا

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو میگم قصدم بی ادبی نیست اما تو رابطه میگن مثل جنازه نباشید

میدونم دقیقا ولی من خیلی خجالت میکشم اصلا بلد نیستم مثل اون زبون بازی کنم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

خوب تو هم همکاری کن تا رابطتتون بهتر بشه..با اینجا گفتن به نظرت توفقی میکنه ..‌ما بگیم انجام بده انج ...

خب مثلا ب جز عمل چ حرفایی باید برنیم خب من نمیدونم

اون خیلی زبون باز توقع داره منم اونحوری باشم ولی من اصلا نمیدونم چی باید بگم

چندبار امتحان کن با همه ی اون حس شرم و خجالت و تحقیر امیزی ک برات داره عادی میشه

شما هم همینجور بودید؟طبیعی؟

مثلا چی بگم وقتی میگه دوست دارم همیشه باهات باشم تو خیلی خوبی خب ممیشه که منم همین حرف خودشو بهش بگم

آخه واقعا چیزی ندارم بگم

کلا راستشو بخوام بگم ماها مکالمه نداریم به اون صورت وسط اون بساط🤣🤣

مثلا چی بگه آدم

چه کیویای قشنگی؟🤔

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

همونایی ک خودش میگه رو به زبون خودت بگو

خب نمیشه من تا کی هی حرفای خودش و بهش بگم😅😭

ببخشید همسر شما هم میگ بهتون اسم اندام جنسی و بیارید معذرت میخوام مثلا میگ الان دارم چیکار میکنم از من میخواد کامل بهش بگمم😭😭🤣

دیگه یه کلمه جوووووووووون و صدا و ناله که میتونی را تکرار کن کم کم عادت میکنی ...بگو خوشم میاد و ...

خب بگم که تعلیق میشم ...حیف کاربریمه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خوب طبیعیه کم کم یخت باز میشه.نامزدید فعلا!بهش ابراز علاقه کن و خودتو تکون بده ی ذره😂

واییی خیلی سعی میکنم🤣 خودشم میگه تو خجالتی نیدونه ولی بازم توقع داره😅😭