2777
2789

فک نکنم‌تنها با سلیقه چاق شی ۵۰۰ کالری از کالری پایه ات زیاد بخور تو یه ماه ۲ ۳ کیلو چاق میشی

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم‌تنها با سلیقه چاق شی ۵۰۰ کالری از کالری پایه ات زیاد بخور تو یه ماه ۲ ۳ کیلو چاق میشی

همین سخته دیگ برا ما لاغرا اینک اشتها نداریم ک ۲۰۰۰،۳۰۰۰تا بخوریم باید چیزای بخوریم ک حجم کم ولی کالری زیاد دارن ک فست فود اینطوریه اما خب ضرر داره شکم وپهلو میاره

...
همین سخته دیگ برا ما لاغرا اینک اشتها نداریم ک ۲۰۰۰،۳۰۰۰تا بخوریم باید چیزای بخوریم ک حجم کم ولی کال ...

من اشتها دارم اما استعداد چاقی ندارم اصلا

لبخند تو خلاصه ترانه هاست...دستای تو برای زخم من دواست...
من اشتها دارم اما استعداد چاقی ندارم اصلا

خب نمیش دیگ 

شاید تیروئید داری ازمایش ندادی؟

شایدم اصن اون مقدار کالری ک باید برسونی رو نمیرسونی ب بدنت

کالری شماری میکنی؟

...
خب نمیش دیگ  شاید تیروئید داری ازمایش ندادی؟ شایدم اصن اون مقدار کالری ک باید برسونی رو نمیرس ...

نه ولی خو کم غذا نمیخورم

لبخند تو خلاصه ترانه هاست...دستای تو برای زخم من دواست...
همین سخته دیگ برا ما لاغرا اینک اشتها نداریم ک ۲۰۰۰،۳۰۰۰تا بخوریم باید چیزای بخوریم ک حجم کم ولی کال ...

منم لاغری باید به احبار بخوری منم ۴۳ کیلو هستم ساقه طلایی روزی یدونه بخور بعد شام آجیل بخور بعد هر وعده غذا ۵ تا خرما بخور

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم