rahili00l مدیر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 241 عنوان کمک کمک خواهش بچه ها روشی هست تمام پیام های تلگرام و واتساپ شوهرم رو برای گوشی خودم انتقال بدم | مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 20 پست همه پیام هایی که قبلا داده و الان داره میده همیشه برای من بیاد مخصوصا تلگرام و واتساپ هر چی پیام میده تاریخچه برای من بیاد کسی خبر داره همیچین چیزی هست ؟ که خودش متوجه نشه 1402/12/23 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_رازقی عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 4355 الان راهی هس من متوجه بشم که شوهرم واتساپو تلگراممو داره یا نه؟گوشیم آیفون هست حتی اپل آیدی و پسورد ... من سر همین هک کردن تلگرامم توسط شوهرم کلی ب دردسر افتادم😁همه ی پیامای قدیمیو خونده بود و شر شده بودهر چند وقت هم میرفت واتساپ و تلگراممو روی گوشیش نصب میکرددیگه کلا دیلیت اکانت کردم که هم خودم راحت شم و هم ایشون!!!😁🙄 آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
مهساشایگان عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 843 من سر همین هک کردن تلگرامم توسط شوهرم کلی ب دردسر افتادم😁 همه ی پیامای قدیمیو خونده بود و شر شده ب ... خدا بگم چیکارشون کنه حالا ما ک هیچی نداریم توی گوشی ولی شاید خواهری مادری دوستی کسی یه مشکل زنانگی داشته باشه پیام داده باشه اینا باید بخونن آخه؟!
گل_رازقی عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 4355 خدا بگم چیکارشون کنه حالا ما ک هیچی نداریم توی گوشی ولی شاید خواهری مادری دوستی کسی یه مشکل زنانگی د ... خیلی حس بدیه دیروز اومدم دیدم همه مخاطبام روی گوشیش اومدن!!یعنی دفترچه تلفن گوشیم کاملا توی گوشی اونم هست!!!نمیدونم باز چه برنامه جاسوسی گذاشته🤦🏻😄 آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
مهساشایگان عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 843 خیلی حس بدیه دیروز اومدم دیدم همه مخاطبام روی گوشیش اومدن!!یعنی دفترچه تلفن گوشیم کاملا توی گ ... حالشو بگیر اینجوری نمیشه که!!!
گل_رازقی عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 4355 حالشو بگیر اینجوری نمیشه که!!! قسم میخوره نمیدونه چطور اومدن!!!🙄🙄 آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
مهساشایگان عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 843 قسم میخوره نمیدونه چطور اومدن!!!🙄🙄 برا بعضیا قسم خوردن عین آب خوردنه!