2777
2789

یادمه همین موقع بود،

من ترم سه بودم وداشتم خسته و کوفته از دانشگاه برمیگشتم روزای آخر سال بود و اگه کمی دیر میکردی به ترافیک قفل بندون تهران میخوردی ،خلاصه هرطوری بود خودمو به خوابگاه رسوندم و شروع کردیم جمع کردن وسایل و چمدون ها تا فردا بریم دنبال بلیط اتوبوس یا قطار.

یکی از دوستانم داشت تختو جابجا میکرد که مچ دستش کاملا در رفت و شروع کرد به جیغ و داد ،زن عموی من شکسته بندی و اینا بلد بود منم یه چیزایی یاد داشتم. خلاصه که گفتم اینو بگیرید تکون نخوره من جا میندازم😐 سه چهار نفر ریختن این بشر رو گرفتن من هم کمی دستشو این ور اون ور کردم و دوسه باری تاق توق صدا داد و گفتم درستش کردم

حالا این بنده خدا شروع کرد دادن زدن که بدترش کردی دردش هزار برابر شده ،هرجوری بود ما ایشونو بردیم بیمارستان سینا ، یه اقای جوونی هم پزشک کشیک بود، بعد از کلی عکس برداری و اینها ایشون گفتن که این دست کاملا جا افتاده و مشکلی نداره فقط مراقبت کنید فقط کجا جا انداختید ؟ 

گفتم خودم استاد کار بودم و مدل جا انداختنم رو نشونش دادم ایشونم کلی خندیدن😂😂نمیدونم یادتون هست یا نه ولی اونموقع های یکسری گوشی هایی بودن شکل مکعب مستطیل همه هم یکی ازش داشتن و از نشونه های با کلاسی بود، بنده هم داشتم 😂

خلاصه ایشون از همراه بیمار شماره منو برداشته بودن و تماس گرفتن و بعدددش آشنایی و قرارو اینها ...

و خلاصه بعد از پنج ساللل تمام دوستی هرچند به سختی، ولی اومد بنده رو گرفت😂

رفیق رفیقم بود 

درخواست دادم دوست شدیم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین روزای عمرم بود

من دانشجوی ارشد بودم همسرم سال سه عمومی…

بعد دو سال دوستی ازدواج کردیم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

دوران کاراموزیم تو بیمارستانی بود که ایشون کار میکردن(دندون پزشکه) و طی صحبتایی که میکردیم چون درکنار شغلشون فعالیتای مدلینگ انجام میدن به من هم پیشنهاد همکاری مدلینگ دادن و همکاری کردیم و هی رفت و امد کردیم و بلخره وارد رابطه شدیم 

۱ سال دوست یودیم و بعد ۱ سال اومدن خاستگاری و الان نامزدیم

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .
حیف کلوب چه دورانی داشتیم ،اللن یکجا دیگه جمع هستند اسمش یادم نمیاد

دو سه سال پیش کلا منحل شد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۱۷ سال پیش استادم‌ بود 

خیلی باهم لجبازی داشتیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan