2777
2789

ب نظرتون  ادامه زندگی با ی مرد بی خیال و بی فکر درسته؟از بس ب جاش فک کردم مغزم درد گرفته.هیچ برنامه و هدفی برا زندگیش نداره.مثلا اون سری میگه ماشینمو بفروشم بزاریم بانک سودشو بگیریم.هیچ وقت با قطعیت حرف نمیزنه.خیلی بد قوله.اگه مردی مشابه این مرد ک گفتم میشناسید لطفا راهنمایی کنید

شوهر منه 🤦‍♀️🤣

ما بعد عید بعد ۱۵ سال زندگی،داریم جدا میشیم با یه بچه 

درمان نمیشن اینا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منه 🤦‍♀️🤣 ما بعد عید بعد ۱۵ سال زندگی،داریم جدا میشیم با یه بچه  درمان نمیشن اینا

منم حس میکنم هر چه زود تر جدا بشم بهتره .مشاوره بهتون گفت جدا سین؟

منم حس میکنم هر چه زود تر جدا بشم بهتره .مشاوره بهتون گفت جدا سین؟

بله دو نفر رفتم 

روانپزشک گفت حتما باید جدا شی راهی نداره 

شوهرم داغونم کرده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

والا شوهر منم اینجوریه انقد مشاوره های غلط داد حتی دخترم هم دچار مشکل شد، بعد دیگه تصمیم گرفتم با عقل خودم جلو برم و مسئولیت‌های خودشو به گردن خودش بندازم، با بچه طلاق فکر خوبی نیست باید برا زندگی جنگید.از مشاور خوب کمک بگیرید

بله دو نفر رفتم  روانپزشک گفت حتما باید جدا شی راهی نداره  شوهرم داغونم کرده

منم داغونم.از بس بد قولی کردع نمیتونم بهش اعتماد کنم.یکم از ویژگی های شوهرت میگی ببینم چ قدر شبیه شوهر منه.

منم داغونم.از بس بد قولی کردع نمیتونم بهش اعتماد کنم.یکم از ویژگی های شوهرت میگی ببینم چ قدر شبیه شو ...

بی خیال 

بی مسئولیت 

هیچ فکری نظری نداره چیکار کنه نکنه 

همش گند میزنه 

بچه ندارم 

وا تو یکی از تایپیک های درمورد سقط و اینا بود گفتی یه دختر شش ساله داری و یه سقط و یه بارداری ناموفق توی ۱۸ هفته...من اینطور متوجه شدم 

جریان چیه؟

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر