2777
2789
والا من زندگیم بر پایه مرغ همه چی بجز انواع سوم و اش مرغ میخاد

من فقط زرشک پلو دوست دارم با مرغ 

بقیه غذاها کنسله😂

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق شوهرمه این غذا

وای مخصوصا زرشکش زیاد باشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بنظرت برا منک میخام تغدیم خوب باشه قبل بارداری تقویتی هست؟

اره عزیزم خوبه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

پاک شده است؟ شاخک و دمش رو کندن؟ اگر تمیز ببین رگ نداشته باشه ،یه رگ داره باید بکشیش بیرون والا تلخ ...

خود فروشنده پاک کرده من میترسیدم ازشون نمیدونم احتمالا رگش دراورده چون توجه نکردم بهشون

تو پودر سوخاری وتخم مرغ بغلتون

سرخش کن ولی سریع از روغن دربیار

میگو پلو هم میتونی درست کنی

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
تو پودر سوخاری وتخم مرغ بغلتون سرخش کن ولی سریع از روغن دربیار میگو پلو هم میتونی درست کنی

خب همون میگو پلو رو نمیدونم دقیق چطور درست میکنن ...برا سوخاری زده یا سفیده؟

بوقلمون هم گرفتم بااینک سوسیسش رو دوستدارم ولی گوشتش رو گرفتم از داغ دلم رفتم کلی خوردنی خریدم 

کار خوبی کردی قورمه سبزی با بوقلمون خیلیییی خوشمزه میشه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اره گور بابای دنیا و پول جمع کردن واسه کلاسام خست شدم دیگ میخام زندگی کنم دیگ

اره بابا برو لذتشو ببر مگه چقدر زنده ایم  

خب همون میگو پلو رو نمیدونم دقیق چطور درست میکنن ...برا سوخاری زده یا سفیده؟

تخم مرغ کامل

اگر میتونی سیر استفاده کنی.سیر رو رنده کن وآبلیمو نمک وفلفل سیاه بریز ومیگو رو بااین مواد ترکیب کن،یکی دو ساعت بذار یخچال بعدتخم مرغا رو هم بزن ومیگو رو تو تخم مرغ بعد آرد سفید دوباره تخم مرغ بعد آرد سوخاری بغلتون وتو روغن داغ سرخش کن.با سس فلفل یا هرسسی که دوست داری نوش جان کن

میگو پلو، دوباره میگو رو طعم دار کن با زعفرون ونمک وپاپریکا وفلفل سیاه بذار یخچال تا ۱ساعت

پیاز رو خرد کن سرخ کن با نمک وزردچوبه وزعفرون

میگو رو هم سرخ کن باهم مخلوطشون کن زرشک هم بریز

برنج رو آبکش کن ومواد رو لابه لابه بریز

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹