2777
2789
عنوان

جذب پسر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 23 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا

خب تو پسری منم دختر دایی چیزی خب!

حالا میام بگممم ک ازت خوشم اومده و از این حرفا..

اول خودت واکنشتوو بگو تا بقیشو بگم

یا مثلا تو بی خبری منم هی تو جمع نگات کنم 

مشاور سایتمم😌❤
خب تو پسری منم دختر دایی چیزی خب! حالا میام بگممم ک ازت خوشم اومده و از این حرفا.. اول خودت واکنشت ...

والا باید اول مث دو تا رفیق کنار هم باشن.

مثلا جمع های خانوادگی همو دوس داشته باشن ذوق دیدن همو داشته باشن  باهم تو گوشیاشون فیلم ببینن کنار هم (بدون عشق)

که کم کم ب هم عاشقانه میشن

یهو که نمیشه بگی دوست دارم 😐😐😐

در سایت حضور ندارم

والا باید اول مث دو تا رفیق کنار هم باشن. مثلا جمع های خانوادگی همو دوس داشته باشن ذوق دیدن همو داش ...

خووو آفرین تا اینجا رو خوب اومدی ،اولا این دخترخانوم میگه ک چون من دوسش دارم و مامانمم راضیه یه روش بگید اصن از کجا معلوم پسره بخوادش؟؟

دوما اگ حتی خودت بفهمی یه دختر دوست داره غرور میگیری ک این واسه دختره بدمیشه(اینجا دختر آسیب میبینه)

مشاور سایتمم😌❤
عزیزدلم تجربش کردم آخرش حز پشیمونی هیچی نداشت حالت انتخاب با خودت ولی چرا عاقل کند کاری ک بازآرد پشی ...

ممنون از راهنمایی شما گلم 

سعی میکنم تو چشم باشم اما ابراز علاقه نمیکنم 

بقیش رو خانواده ها تصمیم بگیرن 😂

خووو آفرین تا اینجا رو خوب اومدی ،اولا این دخترخانوم میگه ک چون من دوسش دارم و مامانمم راضیه یه روش ...

پسرا هیچوقت یهو کسیو نمیخوان......

کم کم باهاش وقت بگذرونن خیلی عادی مثل فامیل ساده حرف بزنن شوخی های عادی.....  اخه پسرا زود عاشق میشن کافیه فقط وقت بگذرونی باهاشون و حرفی از عشق نگی خودشون میان سمتت

در سایت حضور ندارم