راستش تو فامیل ما یه آقا پسر هست که میشه گفت ازش خوشم اومده یعنی برای ازدواج کیس مناسبی هست خانواده هامون با هم ارتباط خوبی دارن اما نه خیلی نزدیک به طوری که فقط همون عید خونه هم دعوت شدیم البته یادم نیست که خود ایشون رو از نزدیک دیده باشم چون خونه ما نیومدن و وقتی هم رفتیم خونشون نبودن از روی عکس و ... ایشون رو دیدم البته که من رو میشناسن اما ایشون هم من رو از نزدیک ندیدن خلاصه که مادرم هم مشتاق هستن ارتباط صورت بگیره ولی از طرف مادر ایشون خبر ندارم حالا من باید چی کار کنم بنظرتون تو اینستا بهشون درخواست بدم یا درست نیست البته امسال هم به احتمال زیاد میریم خونه شون برای عید دیدنی شاید ایشون خونه باشن شاید هم نه تا حد امکان میخوام کاری کنم ایشون بیاد طرف من اما نمیدونم چطور ممنون میشم دوستانه راهنمایی کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خووو آفرین تا اینجا رو خوب اومدی ،اولا این دخترخانوم میگه ک چون من دوسش دارم و مامانمم راضیه یه روش ...
پسرا هیچوقت یهو کسیو نمیخوان......
کم کم باهاش وقت بگذرونن خیلی عادی مثل فامیل ساده حرف بزنن شوخی های عادی..... اخه پسرا زود عاشق میشن کافیه فقط وقت بگذرونی باهاشون و حرفی از عشق نگی خودشون میان سمتت