2777
2789
عنوان

جذب پسر فامیل

1493 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

نماز روزه هاتون قبول درگاه حق

راستش تو فامیل ما یه آقا پسر هست که میشه گفت ازش خوشم اومده یعنی برای ازدواج کیس مناسبی هست خانواده هامون با هم ارتباط خوبی دارن اما نه خیلی نزدیک به طوری که فقط همون عید خونه هم دعوت شدیم البته یادم نیست که خود ایشون رو از نزدیک دیده باشم چون خونه ما نیومدن و وقتی هم رفتیم خونشون نبودن از روی عکس و ... ایشون رو دیدم البته که من رو میشناسن اما ایشون هم من رو از نزدیک ندیدن خلاصه که مادرم هم مشتاق هستن ارتباط صورت بگیره ولی از طرف مادر ایشون خبر ندارم حالا من باید چی کار کنم بنظرتون تو اینستا بهشون درخواست بدم یا درست نیست البته امسال هم به احتمال زیاد میریم خونه شون برای عید دیدنی شاید ایشون خونه باشن شاید هم نه تا حد امکان میخوام کاری کنم ایشون بیاد طرف من اما نمیدونم چطور ممنون میشم دوستانه راهنمایی کنید

با پسرفامیل حاشیه نروو عزیزممم

چرا

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریته نکن این کارو

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.