2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون من خیلی حساسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 22 پست
درک میکنم منظورتون حقیقتش مشکل من بی اعتمادی نیست منظور من اینه که من زندگی اروم و خلوتی میخوام نه ک ...

متوجهم چی میگی عزیزم، به نظرم شما الان عقد هستید و هنوز همسرت خونه ی پدرشه که اینجوریه و همسایه ها میان و فلان

وقتی ازدواج کنید خونه خودتونه و قوانین خودتون دارید، ولی حتما نظر خودت رو برای زندگیت پیاده سازی کن و البته این نظر هم اگاهانه باشه و درست...

منظورم اینه به حرف مادر و مادرشوهر و دوست و اشنا زیاد توجهی نکن، معمولا مشاورهای خوبی نیستن و به دوره زمونه ی خودشون نصیحت میکنن

بله متوجه منظورتون هستم از طرفی خود ایشونم خوششون نمیاد از رفت و امدای تو خونشون و به چشم مزاحمت میب ...

خودت میدونی مردای زیادی سر کار میرن و محیطهای مختلط همینطور زنهای زیادی هستن اما اینکه خودشون چه حدودی رو رعایت میکنن با کاری از دستم بر نمیاد فرق داره خود شما به عنوان ی خانم تو اجتماع قطعا برای خودت حدودی داری اگه این حدود رو تغییر بدی قطعا رفتار اطرافیانت باهات تغییر میکنه  همیشه اجتماع خودشو با حدودی که ما برای خودمون مشخص میکنیم تطبیق میده کاری از دستم بر نمیاد میتونه همون نمیخوام شرایط رو تغییر بدم باشه قطعا بعد ازدواج مخصوصا با شروع زندگی مشترک مردها تا حدی رفتارشون راحت تر میشه خب وقتی تو خواستگاری اینطوره یعنی یا باید این رفتار رو بپذیری یا قیدشو بزنی چون بعد ازدواج این مرده که سواره و زن پیاده  تا مطمئن نشدی ازدواج نکن   اسم هیچ چیزم نزار حساسیت از هیچ کدوم از باید های زندگیت عقب نشینی نکن چون قطعا اذیت میشی و پشیمون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان