2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون من خیلی حساسم؟

422 بازدید | 22 پست

در وحله اشنایی با خواستگارم مدتی هست متوجه موضوعی شدم که ازارم میده ولی مطمعن نیستم من حساسم یا واقعا رفتارشون مناسب نیست

برای مثال سرکار خانمای همکارشون هی میشینن کنارش و به یه بهونه ای سر صحبت باز میکنن مثلا ویدیویی چیزی نشونش میدن یا اهنگی چیزی و شوخی و صحبتای صمیمی 

یا دقت کردم جو خونشون جوری هست که خانما راحت رفت و امد میکنن همسایه و فلان 

و این موضوع باعث بی اعتمادی من میشه نه اینکه شک کنم خیانتی در کار هست چون معلومه همچین موضوعی مطرح نیست ولی این شرایط باعث میشه شک کنم ایا میشه با ارامش زندگی کرد یا نه 

خودشون گفتن الان مادر و خواهرشون همسایهارو یا زنای دیگرو میارن خونه رفت امد دارن یا سرکار همکاره نمیتونن بدرفتاری و بی محلی کنن به همکارا و نیت بدی ندارن 

ولی منم شخصیتم جوری نیست که این رفتارا مورد قبولم باشه یعنی من خوشم نمیاد از صمیمی شدن با افراد متفرقه و یا رفت امد خانوادگی یا جو خانه ی شلوغ 

بهشون گفتم گفتم مرد نباید تو جمع زنا باشه چه برسه که صحبت کنه یا در دسترس خانمی باشه که خانم بیاد سراغش به هر دلیلی و انتظار رفتار سرسنگین دارم ازشون در حد سلام احوالپرسی ساده درمورد کارم خب در مورد کار حرفی بود صحبت کنید نه دیگه بحثای دیگه 

ایشون شرایطشون و خوبه و با هم کنار میایم جز این مورد که باعث دودلی من میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی مرد رو محدودتر کنی بیشتر میخواد لیز بخوره و فرار کنه

اینکارا و اینحرفات فقط باعث میشه که ازت پنهان کنه و دروغ بگه

چیزایی که مطرح کردی واقعا چیز خاصی نیست

فقط و فقط مهم اینه که به تو پایبند باشه و تو براش کافی باشی و همه جوره تامین باشه

اره خیلی حساسی نه تنها حساسی خیلیم حسود و پارانوئیدی هستی اگه این قضیه اذیتت میکنه با کسی ازدواج ک ...

خانم محترم من سوالی کردم تا اگر در اشتباه باشم خودم رو اصلاح کنم در حال حال مرسی نظر شما هم محترمه 

اینجور عدم شناختها و سوتفاهما اول زندگی زیاده سعی که به عنوان خصلت بدبینی روت نمونه

بله تلاشمو میکنم حقیقتش من بدبین نیستم میدونم خیانتی در کار نیست فقط نگران این هستم که بعدا باعث مشکل بشه چون خودم ادمی نیستم با کسی صمیمی بشم یا رفت و امد کنم کلا یه زندگی اروم و خلوت میخوام تا حد ممکن 

ببین اصلا من و همسرم برا هم تعریف میکنیم فلانی اینو گفت، اونو گفت، با فلانی حرف زدم اینجوری میگفت، دقیقا مثل دو تا دوست

و هیچکدوم هم همدیگه رو سرکوب نمیکنیم یا حساس نمیشیم، خودمون حد و مرزهارو میدونیم و پامون رو فراتر نمیزاریم 

ولی دیگه قدیما هم نیست و همه جا هم نمیشه مرد و زن رو جدا کرد

اگه به شخص خودش و شخصیتش اعتماد داری که ادامه بده و زندگیتو بساز، ولی اگه اعتماد نداری و این حرفارو میزنی از همین الان باید فکر چاره باشی

ببین اگه خودتی که مشکل عدم اعتماد و اطمینان داری درستش کن، اگرم همسرت واقعا مشکل داره که چاره بیندیش عزیزم

قطعا بعد ازدواج همین رویه ادامه داره   اون پسر تو همون جو بزرگ شده  وبراش عادیه قطعا این موضوع بعد ازدواج آرامشت رو میگیره اشتباهه اگه بخوای تغییرش بدی چون چیزی که برای شخص تعریف نشده قطعا قابل قبول نیست ورعایتش آزار دهندس   مثل این میمونه ی خانم بی حجاب رو مجبور به پوشیدن چادر کنن   هم کف بودن که در اسلام گفته شده همینه یعنی عرف خانواده ها باید نباید هاشون همسان باشه 

ببین اصلا من و همسرم برا هم تعریف میکنیم فلانی اینو گفت، اونو گفت، با فلانی حرف زدم اینجوری میگفت، د ...

درک میکنم منظورتون حقیقتش مشکل من بی اعتمادی نیست منظور من اینه که من زندگی اروم و خلوتی میخوام نه که بیفتم وسط برو بیاهای همسایه و همکار و اشنا و غریبه 

قطعا بعد ازدواج همین رویه ادامه داره   اون پسر تو همون جو بزرگ شده  وبراش عادیه قطعا این م ...

بله متوجه منظورتون هستم از طرفی خود ایشونم خوششون نمیاد از رفت و امدای تو خونشون و به چشم مزاحمت میبینن که صبح چشم باز نکرده دورشون پر زنه تا شب که شوهراشون بیان ببرنشون ولی در مورد کار میگن کاری از دستم برنمیاد