fatmeh8215 مدیر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 150 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 84 پست میخوام یه راه بهم بدین که حالم خیلی بد بشه در حد ترسوندن نمیخوام بمیرم خواهشا نصیحت نکنید 1402/12/23 | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اااااالنا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1892 توروخدا نکن این کارواینطوری بعد از چندسال میفهمی که چقدر کارت اشتباه بودهدید اطرافیانت نسبت بهت خیلی بد میشهشاید تا یه مدت تحویلت بگیرنولی بنظرم به سرزنشش و اینکه خودتو بی ابهت و بی ارزش کردی اصلاااا نمیارزهتوروخدا به خاطر پدر مادرت این کارو نکن
اااااالنا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1892 دیگه میدونی بسته قرصو با یه لیوان هم باید بزاری کنارت دیگه خواهش میکنم بهش راهکار نده
fatmeh8215 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 150 چرا داری این راهکارارو گوش میکنی ازت خواهش میکنم نکن اینکارو اصلا مگه تو چندسالته که خسته شدی ؟؟بخ ... 19
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 خواهش میکنم بهش راهکار نده عزیزم من درکش میکنم حتما به ستوه رسیده که اینکارو میکنه وگرنه دیوونه که نیستچرا راهکار ندم اگه من راهکار ندم میره یه کاری انجام میده به خودش آسیب میزنه حداقل اینجوری آسیب نمیبینه #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
اااااالنا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1892 عزیزم من درکش میکنم حتما به ستوه رسیده که اینکارو میکنه وگرنه دیوونه که نیست چرا راهکار ندم اگه من ... عزیزم به جای راهکار منفی بهش راهکار مثبت بدهپشیمونش کن ار تصمیمی که دارهبه دل پدر و مادرش فکر کن که اگر یکدرصد کنار بچشون قرص ببینن و اینم خواب باشه چه حالی میشن!
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 عزیزم به جای راهکار منفی بهش راهکار مثبت بده پشیمونش کن ار تصمیمی که داره به دل پدر و مادرش فکر کن ... نمیدونم ولی بدون به حرف منو تو نیست بخواد کاری بکنه میکنه راهکار بدون آسیب پیدا نکنه میره یه کاری میکنه به خودش آسیب میزنه #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
fatmeh8215 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 150 خب تو سنی نداری خدای من چیکار کنم خوب الان یه هفته میشه نامزدم باهام قهر هر چی ازش معذرت خواهی کردم و گفتم بگو چه کار اشتباهی کردم نمیگه میگه دیگه دوست ندارم منم دیدم داره مثل غریبه ها باهام رفتار میکنه و بهش گفتم مثل اینکه مزاحمم دیگه جواب نداد دارم دیونه میشم خیلی دوسش دارم
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 عزیزم بگو مشکلتو شاید راهکار دیگه ای باشه اصلا راهکار هم نداشته باشه فقط بگو که یکم خالی شیبگو چی شده #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
اااااالنا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1892 نمیدونم ولی بدون به حرف منو تو نیست بخواد کاری بکنه میکنه راهکار بدون آسیب پیدا نکنه میره یه کاری می ... حرف شما درسته.هرکاری بخواد میتونه بکنه ولی به اینم فکر کن گاهی شاید یک حرف من و تو تلنگری بهش بشه و صرف نظر کنه از تصمیمش
اااااالنا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1892 چیکار کنم خوب الان یه هفته میشه نامزدم باهام قهر هر چی ازش معذرت خواهی کردم و گفتم بگو چه کار اشتباه ... یعنی شما به خاطر اینکه نامزدت باهات قهره میخوای خودکشی کنی ؟؟چرا ارزش اونو بیشتر از خودت میدونی ؟؟
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 چیکار کنم خوب الان یه هفته میشه نامزدم باهام قهر هر چی ازش معذرت خواهی کردم و گفتم بگو چه کار اشتباه ... ولی این راهش نیست پدرمادرت بفهمن شوک عصبی میشن دیگم بهت اعتماد نمیکنن نامزدتم اینجور بهت توجه نمیکنه میره میگه دختره دیوونه بود اینجور که بدتره بدتر دلت میشکنه #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
اااااالنا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1892 یعنی انقدر داری خودتو بی ارزش میکنی به خاطر کسی که ارزشت رو نمیدونه ؟