2777
2789

توروخدا نکن این کارو

اینطوری بعد از چندسال میفهمی که چقدر کارت اشتباه بوده

دید اطرافیانت نسبت بهت خیلی بد میشه

شاید تا یه مدت تحویلت بگیرن

ولی بنظرم به سرزنشش و اینکه خودتو بی ابهت و بی ارزش کردی اصلاااا نمیارزه

توروخدا به خاطر پدر مادرت این کارو نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم بهش راهکار نده

عزیزم من درکش میکنم حتما به ستوه رسیده که اینکارو میکنه وگرنه دیوونه که نیست

چرا راهکار ندم اگه من راهکار ندم میره یه کاری انجام میده به خودش آسیب میزنه حداقل اینجوری آسیب نمیبینه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عزیزم من درکش میکنم حتما به ستوه رسیده که اینکارو میکنه وگرنه دیوونه که نیست چرا راهکار ندم اگه من ...

عزیزم به جای راهکار منفی بهش راهکار مثبت بده

پشیمونش کن ار تصمیمی که داره

به دل پدر و مادرش فکر کن که اگر یکدرصد کنار بچشون قرص ببینن و اینم خواب باشه چه حالی میشن!

عزیزم به جای راهکار منفی بهش راهکار مثبت بده پشیمونش کن ار تصمیمی که داره به دل پدر و مادرش فکر کن ...

نمیدونم ولی بدون به حرف منو تو نیست بخواد کاری بکنه میکنه راهکار بدون آسیب پیدا نکنه میره یه کاری میکنه به خودش آسیب میزنه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خب تو سنی نداری خدای من

چیکار کنم خوب الان یه هفته میشه نامزدم باهام قهر هر چی ازش معذرت خواهی کردم و گفتم بگو چه کار اشتباهی کردم نمیگه میگه دیگه دوست ندارم منم دیدم داره مثل غریبه ها باهام رفتار میکنه و بهش گفتم مثل اینکه مزاحمم دیگه جواب نداد دارم دیونه میشم خیلی دوسش دارم 

عزیزم بگو مشکلتو شاید راهکار دیگه ای باشه اصلا راهکار هم نداشته باشه فقط بگو که یکم خالی شی

بگو چی شده

نمیدونم ولی بدون به حرف منو تو نیست بخواد کاری بکنه میکنه راهکار بدون آسیب پیدا نکنه میره یه کاری می ...

حرف شما درسته.هرکاری بخواد میتونه بکنه ولی به اینم فکر کن گاهی شاید یک حرف من و تو تلنگری بهش بشه و صرف نظر کنه از تصمیمش

چیکار کنم خوب الان یه هفته میشه نامزدم باهام قهر هر چی ازش معذرت خواهی کردم و گفتم بگو چه کار اشتباه ...

یعنی شما به خاطر اینکه نامزدت باهات قهره میخوای خودکشی کنی ؟؟چرا ارزش اونو بیشتر از خودت میدونی ؟؟

چیکار کنم خوب الان یه هفته میشه نامزدم باهام قهر هر چی ازش معذرت خواهی کردم و گفتم بگو چه کار اشتباه ...

ولی این راهش نیست 

پدرمادرت بفهمن شوک عصبی میشن دیگم بهت اعتماد نمیکنن نامزدتم اینجور بهت توجه نمیکنه میره میگه دختره دیوونه بود اینجور که بدتره بدتر دلت میشکنه