2777
2789

من وقتی میام خونه مامانم اینا بیشتر از یه روز که میمونم مثلا  میام تو اتاقم و اینا انگار باز  به همه چیز تعلق خاطر پیدا میکنم و وابستگیم بیشتر میشه انگار یه کوچولو دلم برای مجردیم تنگ میشه

بعد بخاطر همین وقتی هم برمیگردم خونه ام یه نصفه روز حالم گرفته میشه و دلتنگ میشم

الان هنوز برنگشتم خونم ولی حس میکنم اگر برگردم باز میخواد یکم حالم گرفته بشه 

شماهم از این حسا داشتین؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

دو سه سال اول آره 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاااااا😫

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲

همیشه خاهر برادرم اتاق داشتن من نداشتم 

تخت و اینا داشتن و من نداشتم همیشه تو حال ولو بودم 🤧تعلق خاطریم پیدا نمیکنم به اونجا سختی عالم بیشترش تو خونه پدری کشیدم هیچ وقت دوست ندارم برگردم به اونجا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دو سه سال اول آره 

من سه ماهه ازدواج کردم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
نه من نداشتم میرم هم ،برگشتنی خوشحالم

منم نمیگم خیلی ناراحتم ولی مثلا یه حس دلگیری دارم چون خیلی وابسته مامانم بودم