2777
2789
عنوان

کمککک😑😓

156 بازدید | 16 پست

سلام من کنکوری 1403ام الان دوران جمعبندی برای کنکوره و من میخوام روزه هم بگیرم چون یه هفته بعد ماه رمضون کنکوره نمیتونم خوابمو بهم بزنم چیکارکنم ؟ اگه نگیرم حالم بد میشه اگه بگیرمم نمیتونم بخونم ... چیکارکنم ؟🥺

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین با ما نباید مشورت کنی چون این قضیه دینیه

و اگه برات مهمه، باید از مرجع بپرسی که این دلیل موجه هست یا نه( که تا جایی که من میدونم موجه نیست)

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
ببین با ما نباید مشورت کنی چون این قضیه دینیه و اگه برات مهمه، باید از مرجع بپرسی که این دلیل موجه ...

پس آیندمون چی ؟ چرا اسلام انقدر سخت میگیره 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶
زنگ زدم به حرم میگه به ازای هر روز باید شصت روز بگیری یعنی نزدیک 180روز 😐

نه باباااااااا🥲من سه سال سر بچه اولم بخاطر بارداری و شیردهی نگرفتم دوباره باردارم سه سالم سر این نمیتونم بگیرم پس من تا آخر عمرم باید روزه قضا بگیرم😂

خیلی سخته بعد از ظهرم کلا چیزی نمیفهمی من 40روز دیگه کنکور دارم 

ن عزیزم سخت نیس اگه با برنامه باشی 🙂

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498