2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چیا میزنی؟

ما گوشت چرخکرده و سیب زمینی و پیاز رنده شده رو با هم مخلوط میکنیم.. ادویه و آرد و زعفرون میزنیم.. بعدم سرخش میکنیم.. کنارش ام سیب زمینی و گوجه سرخ کرده و ماست و سبزی خوردن هست

سلام مثلا شام رو ساعت چند میل می کنید بعد سحری باز چی میخورین 

ما شام رو ساعت نه و نیم اینا میخوریم  

اذانم ساعت ۶ و خورده ای میده اینجا بخاطر همین قاطی نمیشه و بین افطار و شام فاصله هست 

سحری هم چیزی میخوریم که در طول روز گرسنه یا تشنه نشیم،مثل ارده شیره, شیر و خرما همیشه هست چون خودم خیلی دوست دارم،یه ترکیبی هم هست ترکیب کره و خرما که مزه بهشت میده و من عاشقشم 

گاهی هم نیمرو میخوریم یا شامی که از شب مونده 

خوشبحالتون روزه ها

من شیرمیدم نمیتونم بگیرم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ما شام رو ساعت نه و نیم اینا میخوریم    اذانم ساعت ۶ و خورده ای میده اینجا بخاطر همین ...

خیلی عالی برنامه خوبیه اینو من امروز ارائه بدم به خانواده ام به نظرم خوب در بیاد 

اون ترکیب خرما و کره توصیح میدی چه جوریه درست کردنش مرسی  

خیلی عالی برنامه خوبیه اینو من امروز ارائه بدم به خانواده ام به نظرم خوب در بیاد  اون ترکیب خر ...

آره عزیزم 

البته اینم بگم مزاج هر کسی فرق می‌کنه ممکنه من فلان چیز و دوست داشته باشم اما یکی دیگ از همون چیز بدش بیاد ولی خوب تست کردنش ضرر نداره

طب سنتی هم میگه موقع سحری بهتره که آب لیمو عسل بخورید اولش و زیاد پر خوری نداشته باشید

خیلی راحته کره رو به مقدار لازم به داخل نون می‌مالید قشنگ بعد هسته خرما رو در میارید خرما رو به دو تکه از وسط میکنید بعد رو نونی که کره گذاشتید میزارید و نوش جان میکنید 

مثل لقمه سبزی و پنیر چطوریه اونم همونجوریه مقدارش هم دست خودتونه من یه لواش نون رو از وسط نصف میکنم کره میزنم و سه الهی چهار خرما استفاده میکنم 

من خودم خیلی دوسش دارم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد