2777
2789
عنوان

هزینه ی مشاوره ی روانشناسی

77 بازدید | 14 پست

سلام خوبین؟من برای ۱۵ جلسه مشاوره ی ۴۵ دقیقه ای ۶۵۰۰ باید پرداخت کنم 

بنظرتون داره خیلی ازم میگیره یا همه جا نرخ همینه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
۴۵ دقیقه نهایتا ۳۰۰ که ۱۵ جلسش میشه ۴۵۰۰ زیاده 

تازه میگه باید تمدید کنی این جلسات رو چون درمانت زمان بره😞

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تراپیستتو عوض کن 

هر جا رفتم همینو گفتن😟فک کنم کلا باید بیخیال درمانم بشم

بدون هر گونه هزینه ای خودم مثل یکی از اعضای خانوادت راهنماییت میکنم و الکی پولتو هدر نده . روانشناس ...

ممنونم ولی مشکلات من چیزی نیست که باونم با یه آقا در میون بزارم بخاطر همین هم مشاور خانم انتخاب کردم ولی خببب پشیمونم کلا از اینهمه هزینه

ممنونم ولی مشکلات من چیزی نیست که باونم با یه آقا در میون بزارم بخاطر همین هم مشاور خانم انتخاب کردم ...

اها از اون لحاظ پس هیچی...ولی درکل میگم مشکلت هرچی که هست...یه ماشین بخر...و با کسایی که دوسشون داری...هر هفته برو توی طبیعت و خوش بگذرون...این بهترین کار واسه آرامش ذهن هست...روانشناس اخرش میخواد چندتا قرص بهت بده که مغز ادمو کلا بی حس کنه...از طریق تفریحات سالم خودتو شاد کن

ملوس داداشمه که ۶ روزشه🧿🧿🧿🧿🧿🧿
اها از اون لحاظ پس هیچی...ولی درکل میگم مشکلت هرچی که هست...یه ماشین بخر...و با کسایی که دوسشون داری ...

مشکل اینجاست که حتی تا این حد هم انگیزه ندارم حتی با دوستام هم قطع ارتباط کردم خیلی وقته کفش نپوشیدم اصلا

مشکل اینجاست که حتی تا این حد هم انگیزه ندارم حتی با دوستام هم قطع ارتباط کردم خیلی وقته کفش نپوشیدم ...

با هر دوستی قطع رابطه کردی دوست جدید خو میشه پیدا کنی . با دوستان جدیدت ارتباط بر قرار کن . الان من جات باشم . در هر حالتی که هستی . اون لباسیو که دوس داری بپوش و برو جلو آینه خودتو مرتب کن و جوراباتو بپوش و کفشاتم بپوش . برو بیرون توی هوای تازه یه نفسی بکش و قدم بزن توی خیابونا و توی پیاده رو . ببین . من بشخصه تو خونه که دو روز میمونم یعنی اصلا روزگارم سیاه میشه . توی خونه موندن اشتباهه . انسان موجودی اجتماعیه . همین الان واسه خودت پاشو برو بازار دوتا لباس جدید بخر یکم پاساژ گردی کن . ببین چقدر حالت خوب میشه

ملوس داداشمه که ۶ روزشه🧿🧿🧿🧿🧿🧿
با هر دوستی قطع رابطه کردی دوست جدید خو میشه پیدا کنی . با دوستان جدیدت ارتباط بر قرار کن . الان من ...

دوست داشتم اینایی که میگین رو انجام بدم ولی واقعا نمیدونم چرا نمیتونم 

خدا زدتم انگار 

انجام دادن هیچکارژ برام لذت بخش نیست