2777
2789
عنوان

قارچ پوستی

271 بازدید | 15 پست

بچه ها من روی کشاله ی ران ام یه حالت دایره مانند قرمز قهوه ای طور زده که رفتم دکتر پوست گفت قارچ پوستیه پماد کلیترومازول داد الان دو‌هفته اس استفاده می کنم هیچ تغییری نکرده نگران شدم کسی موردی داشته ؟ چقدر طول می کشه خوب شه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همسر منم این پماد هارو استفاده میکرد ی مدت خوب میشد دوباره میزد

با اینکه هر روز زیرپوشش رو میشورم.مدام روبالشی ملحفه ،حوله صورت ،حوله حمام رو میشورم

الان قرص فلوکونازول ۱۰۰ از دارو‌خونه گرفتم ی خانم اینجا میگفت بعد از ۱۵ سال خوب شدم با این قرص

مو فرفری جذاب❤️
ببین همسر منم این پماد هارو استفاده میکرد ی مدت خوب میشد دوباره میزد با اینکه هر روز زیرپوشش رو میش ...

بابا منم انقدر دست می شورم حموم‌می رم فقط توی این سرما زیاد به گربه ا غذا دادم دلم سوخته دست نمی زدم نمی دونم از اونه یا نه ربطی نداره ☹️منم همه ی تختو شستم دوباره خیلی رعایت می کنم ببخشید برای شوهر شما چه مدت بعد خوب شد منظورم اینه برا من خوب نشده که برگرده همش می گم نکنه دکتره اشتباه تشخیص داده☹️ 

سلام عزیزم  قارچ پوستی شما خوب شده؟

سلام خیر عزیزم من دارو‌می خوردم خوراکی البته نشد ادامه بدم معده درد شدید داشتم ولی با اونم خوب نشد والا حالا باید دکتر دیگه ای برم 😞

سلام خیر عزیزم من دارو‌می خوردم خوراکی البته نشد ادامه بدم معده درد شدید داشتم ولی با اونم خوب نشد و ...

من در حال درمانم هی قارچا بزرگتر میشن چند بار دکتر رفتم دیگه واقعا خستم