2777
2789
قربونتشم 🤦🏼‍♀️🥲خیلی بده من اومدم خم شم کمرم گرفت زار میزدم از درد سینه هامم خیلی حساس شده بودن به ...

اره بخدا منم سینهام وقتی یهو دستم بهش میخوره درد میگیره ، بخاطر همین تست زدم چون علائم اولیه ی بارداری رو ک زدم تو گوگل اینارو نوشته بود 

اره بخدا منم سینهام وقتی یهو دستم بهش میخوره درد میگیره ، بخاطر همین تست زدم چون علائم اولیه ی باردا ...

من رو سینه هام رگ های سبز رنگ هم بود ولی احتمال زیاد هستین یه بتا بدین

Yas said a good sentence: "If I had no enemies I would have doubted my power

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس بر چ اساس اقدام میکردی؟؟؟ من کیت تخمک گذاری استفاده میکردم

به دکترم روزی ک پریو میشدم رو گفتم و رفتم سنو دادم بهم گفت ک احتمال بیشتر تخمک گذاری تو چ روزی باشه تو اون هفته ک احتمال بارداری بیشتر بود منم اقدام کردم

به دکترم روزی ک پریو میشدم رو گفتم و رفتم سنو دادم بهم گفت ک احتمال بیشتر تخمک گذاری تو چ روزی باشه ...

ببخشیدعزیزم سوالام زیادشدن..الهی ب سلامتی ودلخوشی بچه ت بغل بگیری

این ک میگن بعداز اقدام دیگه رابطه نبایدباشه رحم ملتهب میشه و سقط میشه اینو نپرسیدی ازدکترت؟

ببخشیدعزیزم سوالام زیادشدن..الهی ب سلامتی ودلخوشی بچه ت بغل بگیری این ک میگن بعداز اقدام دیگه رابطه ...

اشکال نداره عزیزم هر سوالی داشتی بپرس 😚 ن والا چیزی در این مورد بهم نگفت فک نکنم اینجوری باشه