2777
2789

چقدر حسرت آخه! چقدر هرچیزی رو دیدن و دم نزدن؟ چقدر یسری حرفا رو تحمل کنی و بعدم فقط  خودخوریش بمونه برات ! ها؟؟

مگه نمیگن خدای هممون یکیه!! پس چی باعث میشه یکی اینجوری دست و پا بزنه و یکی دیگه ارزوهاشو زندگی کنه!! من خستم🥺دردِ نرسیدنا داره از پا درم میاره🥺20 ساااال منتظر یه روز خوب بودم.. کو؟.. کجاست! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه توی زندگی کم و بیش مشکلات دارن ولی فرقی که دارن و این باعث میشه یکی با مشکلش بشکنه و دیگری نه در پذیرشه

اگر شرایطتت رو بپذیری میتونی به راحتی باهاش کنار بیای اصلا این کنار اومدنه خودش باعث میشه پیشرفت کنی و اون مشکلم حل بشه

وقتی میخوای به هر قیمتی از شرایط فعلی خارج بشی جز درد و رنج چیزی برات ایجاد نمیشه 

بپذیر تا برطرف بشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

شما داری ظاهر زندگی دیگران رو با درون زندگی خودت مقایسه میکنی،از کجا میدونی طرف برای رسیدن به هدفاش چه زجرایی نکشیده چه حرفایی نشنیده چند بار مرده و زنده شده،توی این چند سال هممون فقط روی تردمیل دویدیم اگر از جایی پول رسید تونستیم کاری کنیم نرسید فقط در حد این که گرسنه نباشیم زندگی کردیم

همه توی زندگی کم و بیش مشکلات دارن ولی فرقی که دارن و این باعث میشه یکی با مشکلش بشکنه و دیگری نه در ...

چقدر بپذیرم؟! چقدر بگم درست میشه.. بابا من خستممم.. جون تو تنم نمونده دیگه.. 🥺

هیچ ادمی به همه ارزوهاش نمیرسه بشین با دید واقع بینانه ارزوهات اولویت بندی کن محالاش بزار کنار اونا که با توجه به شرایطت شدنیه بزار جلوت و ببین برای رسیدن بهش چه اقدامات عملی ای باید انجام بدی  

شما داری ظاهر زندگی دیگران رو با درون زندگی خودت مقایسه میکنی،از کجا میدونی طرف برای رسیدن به هدفاش ...

گفتم زجر نکشیده! 

اونوقت اینی که ما داریم میکشیم و هیچ تاثیری تو زندگیمون نداره اسمش چیه!

گوشممم پره از اینجور حرفا.. مطمئن باشید اگه ساختنش دست خودم بود از تباه بودنم تو یه فضای عمومی نمیگف ...

مطمئن باش دست خودته من سنم کم نیست ک الکی حرف بزنم دوستم با یه خانواده فقیر واسه خودش پرستاری خوند همونجا با همکارش ازدواج کرد پارسالم رفتن با هم آلمان واسه زندگی بهشون اقامت دادن اگه یه گوشه خونه بود و درس نمیخواند بنظرت به این جا میرسید

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...