2777
2789

لطفا جواب تمام سوال های من رو بدید.

سوال ۱ .ایا همزان باهم تخمدان ها تخمک ازاد میکنن درماه 

۲ یا هرماه یکی چپ و یکی راست تخمک رها میکنه 

سوال ۳ .چند قلویی دست زن هست درسته؟؟ک ایا چند تخمک بارور داشته باشد

سوال ۴ ایا تو سونوی تخک گذاری اندازه تخمک معلومه 

سوال ۴ ایا تخمک چپ و راست جنسیت رو تایین میکنه؟؟

فقط سوال ۴ رو بلدم خیر جنسیت ربطی به چپ و راست نداره 

پسر اول سمت راست پسر دومم سمت چپ

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

معمولا بله یکیه 

مشخص نیست از کدوم سمت

بالای سی سال ممکنه چند تایی آزاد شه 

دوقلو الزاما ب تعداد تخمک وابسته نیست 

ممکنه ی تخمک باشه دو تا اسپرم ک بشه همسان 

جنسیت هم مرد

فولیکول مشخصه تو سونو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به طور معمول هر زن در ماه یه تخمک آزاد میکنه که ممکنه از چپ یا راست باشه 

نوبتی که نیست 

ولی گاهی ممکنه دو یا بیشتر تخمک آزاد بشه که یا باید ژنتیکش رو داشته باشی یا با داروهای محرک تخمدان این اتفاق میوفته و بچه های چند قلوی ناهمسان به وجود میان 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دوقلوزایی ژن 

چپ‌و راست جنسیت رو مشخص نمیکنه

با سونو قابل دیدن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

چندقلویی از سمت خانواده   مادریته

چند تخمک   رها   بشه   میشه چندقلویی

تخمک ها    جنسیت رو   تعیین نمیکنند

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

از من که تنبل بودن آزاد نمیکردن تخمک یکیشون یکی آزاد کرده بود اونم داخل کیست بود طفلی

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

والا چیزی ک تو زیست خوندم میگف تخمک آزاد میشه پس ی دونس ک به مرحله لقاح رسیده ولی اسپرم نبوده ک بچه بشه 

چند قلو زایی دست زن هست یعنی باید زن ژنه مربوطه رو داشته باشه 

اره فک کنم معلومه 

نه ربطی به تخمکا نداره

هرماه ی تخمک فقط ازاد میشه .خیلی کم پیش مباد ک بشه دوتا .چند قلوییم انگار ارثیه بیشتر .و اینم نشنیدم اصلا تخمک اندازه داشته باشه یا تو سونو بگن اون فولیکوله ک اندازشو تو سونو میگن .جنسیتم اصلا ربطی ب تخمک چپ و راست نداره