2777
2789
عنوان

اسکیزوفرنی کودکی😔

1726 بازدید | 37 پست

سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید 

من خواهرم توی سن کم تقریبا ۱۶/۱۷سالگی ازدواج کرد و یک سال بعدش بچه اورد اصلا حوصله و اعصاب بچه رو نداره و کلا بیخیاله، بچه اش الان دوسالو نیمشه و خیلی بچه ی ارومیه سر کوچیک ترین چیزا بچه رو دعوا میکنه و کتک میکنه(مثلا وقتی دستشویی ۲ داره خود بچه شلوارشو درمیاره میره کارشو انجام میده و بعدش مادرشو صدا میزنه،سر همین صدا زدن بچه رو دعوا میکنه و پرخاشگری میکنه) وچیزای دیگه که من واقعا زجر میکشم از به خاطر کاراش

الان متوجه شدیم بچه توهم میزنه با موجودای خیالی میخنده، میترسه، کتک میزنه، کلا تو عالم خودشه

یکم راجبش سرچ کردم نوشته اسکیزوفرنی کودکانه

چکار کنم خواهرم بچه رو ببره پیش روانپزشک یا روانشناس تا این بچه درمان بشه، خیلی حالم بده و روانم به هم ریخته اس، ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بچه مشکلی ندارد خواهرت نیاز به دکتر داره، رفتار خواهرت بچرو به این روز انداخته

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

یعنی پدر اون بچه چقدر... که جلو خواهرت و نمیگیره 

باید خواهرتو اول ببری روانپزشک 

یکم مشاوره بره بچه داری یاد بگیره  این دوتا رو باید شوهرشو اجبار کنین ببره 

اسکیزوفرنی یکی از علت هاش همیناس 

مادر شوهرش هیچی نمیگه یعنی

این موضوع خیلی تخصصیه نه با سرچ به نتیجه میرسی نه مشورت فقط برو سراغ متخصص دوست من هردوشون به متخصص نیاز دارن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اون بچه مشکلی نداره 

مادرش مشکل داره 

مادرش اصلاح بشه بچه هم خوب میشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه خواهر منم سه سالشه همین روند میره دستشویی منتها ما اجازه نمیدیم ناراحتش کنه اکثرا خودمون میریم پیشش و دیه ما رو صدا میزنه تازه اون کارتون که میبینه با جود اینکه ۳ سالشه ولی دقیقا میاد میشینه تو خیالش با شخصیت خوبه کارتون صحبت میکنه 

دکترم گفته اینا نرماله بچه ها همینجورین 

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

خواهرت خودش بره پیش روانپزشک که از تولید بچه فقط طرز ساختشو بلده وحشی 😐 

اینجوری نگید شما نمیدونیدبه اون مادر چی گذشته و دلره میگذره احتمالا افسردگی شدید داره مشکلی هست داره اذیتش میکنه که حوصله نداره این مادر اول باید خودش درمان بشه تا بتونه برای بچش مادری کنه یه وقتهایی میبینی افسردگی بعد زایمان ادم میگیره اگه درمانش نکنی خیلی شدید تر میشه با بزرگتر شدن بچه برای بچه دلسوزتر تر از مادر کسی نیست قطعا مادر باید انرژی کامل و سرحال باشه تا بتونه مادری کنه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
دلم برای بچه ی خواهرت سوخت خواهرتو اول ببرین پیش روان پزشک اون افسردگی داره

ادمی نیست که خودش بره روانشناس، منم شهر دیگه ام کاری از دستم برنمیاد، حداقل اگه نزدیک بودم بزورم که شده میبردمش پیش روانشناس