2777
2789
عنوان

لباس لختی پختی😍

413 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر و خوشی❤️

بچه ها چندتا کراپ(برا کسایی که عاشق لباسای لختی پختین😋) از محصولاتم مونده برای فروش با تخفیف و ارسال رایگان میدم به بچه های اینجا قیمت ۱۴۹

کراپ ها بسیار با کیفیت و تن خورشونم قشنگه یکیم برا خودم گذاشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محله ما میده یه گونی۱۰۰😑 چهارتا تیکه پارچه چخبره

واقعاا؟ کجا زندگی میکنید؟ مطمئنید همین جنسه؟

من قیمت عمده ۷۰ اوردم با ارسالشم ۱۰۰ یعنی سودش برا من فقط ۴۹ با رفت و امدمم به پست کلا ۳۰ هزار خیرشه

۲۱۰؟ گرون فروشی نکن عزیزم خداروخوش نمیاد

من قیمت عمده ۷۰ اوردم با ارسالشم ۱۰۰ یعنی سودش برا من فقط ۴۹ با رفت و امدمم به پست کلا ۳۰ هزار خیرشه، متاسفانه همه میگن گرون میدید و هیچ اطلاعی از قیمت و هزینه ها، مخصوصا هزینه اجاره مغازه ندارن

من قیمت عمده ۷۰ اوردم با ارسالشم ۱۰۰ یعنی سودش برا من فقط ۴۹ با رفت و امدمم به پست کلا ۳۰ هزار خیرشه ...

عزیزم من خودم انلاین شاپ داشتم:)

شمامیگین فروش قبلیش ۲۰۰خورده ای بود این یعنی گرون فروشی...چون این کراپا قیمت عمدشون‌خیلی کمه

اگر حرفتون برااین بود لباساتون فروش بره بهتره راه دیگرو امتحان کنین چون این راه فکرنکنم نتیجه ای بده

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین