2777
2789
عنوان

دعای محبوب شدن و اسکار شدن حقیقت

1302 بازدید | 36 پست

یه اتفاقی تو فامیل افتاد ی حرفایی پیش اومد ک همه منو مقصر می‌دونن.ب جون تک دخترم من بی خبر بودم .الان همه کاسه کوزه ها سر من شکسته.خیلی مفصله.نمیشه بیان کرد.هر چی هم میرم تک تک برا همه توضیح میدم ک‌من هیچ کاره ام اوضاع برام سخت تر و بیشتر ازم متنفر میشن.دعای رفع کدورت یا آشکار شدن حقیقت وجود داره؟ب همین ماه عزیز یکی میخاد منو خراب کنه .من هیچ کاری نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهی غیر ازین برام نذاشتن

صبر کنید و خودتونو با توضیح دادن عذاب ندید به دخترتون برسید و حواستون به روحتون باشه خدا خودش بلده بقیه‌شو چطوری درست کنه. ان شاالله به همین ماه عزیز خیلی زود صبرتون نتیجه بده.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

عکس👈شماره20

چالش عکس طبیعت ،کودک و بزرگسال و نوزاد  ،و غیره 

🔥جایزه🔥

💜نفر اول 200هزار تومن 

💜نفر دوم 100هزار تومنی 

💜نفر سوم 50هزار تومن

✍لطفا این عکس را در لینک زیر لایک کن👇

https://rubika.ir/joinc/CEHGFCAD0TYNBDFCARGQLYCDDVVNUZVX

✍عکس های  خود را بفرستید.

✍ادمـــــــــیـــــــــن👇

@toran_gz

💢💢توجه  حداقل لایک  برای برنده شدن هرعکس200لایک میباشد..

باید تلاشتون کنین بیشترین لایک رو بخوره😍

⚜مهلت عکس فرستادن وشرکت کردن تا پایان 30برج اسفند ماه

سلام گلم ممنون چطوری باید رای بدم

برو تو این کانالی که برات فرستادم عضو شو بعد عکس نی نی ها اومد بالا به شرکت کننده شماره ۲۰رای بده ،،،یه قلب قرمز پایین عکسه بزن روش تا رایت ثبت بشه 😘

صبر کنید و خودتونو با توضیح دادن عذاب ندید به دخترتون برسید و حواستون به روحتون باشه خدا خودش بلده ب ...

همه امیدم ب خداست همه راه ها رو رفتم ب تهمت گرفتار شدم ولی بخدا من کاری نکردم.گریه کردم قرآن آوردم.جبغ زدم دعوا کردم هر راهی و رفتم بدتر شد که بهتر نشد هر چی تلاش کردم درست کنم بدتر شد .انگار همه دلها سنگ شده.نمی دونم ب چ کنم افتادم انگار نفرینم کردن