خودش وقت هم باشه میگه دلم نمیاد پول دادم پس دنبال تایید هست
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیه این ناخن آخه دیگه اونجور مد هم نیست حیفه اگر اعتقادی توی قلبتون هست و روحتون انقدر پاکه که عبادت خالق میطلبه حیفه سرکوبش کنید ظلمه به خودتون واسه خدایی که انهمه عاشقانه منتظره بنده اس باید جون داد ناخن که ....
خدا تو کجا گفته ناخن باطله بیایند حرف بزنید قانع میشم💗
تو احکام هست هر چیزی ک مانع رسیدن ای ب محل وضو و غسل بشه مبطل غسل و وضو هست ،خود ناخن حرام نیست ،ولی مانع نماز و روزه میشه ،حالا چسب ناخن مصنوعی یا لاک هر چیزی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بخواب اگه دوست داشتی و هنوزم برات مهم بود صبح برو ریمو کن بیا غسل کن و برای فردا آماده کن ،توکل بر خدا