2777
2789
عنوان

روزه و ناخن کاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 142 پست
الان ک نیست بعدشم من امروز تا سه هم چیزی نخوردم  بعد گفتم شاید خدا قبول نکنه نمیتونم فردارو ...

از شماره 10000100شماره پیامک دفتر مکارم شیرازی پیام بده الان انشالله تا چنساعت دیگه جوابش میاد

چرا؟ الان میتونه ریمو کنه ۱ دقیقه به اذان؟؟

خودش وقت هم باشه میگه دلم نمیاد پول دادم پس دنبال تایید هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه این ناخن آخه دیگه اونجور مد هم نیست حیفه اگر اعتقادی توی قلبتون هست و روحتون انقدر پاکه که عبادت خالق میطلبه حیفه سرکوبش کنید ظلمه به خودتون   واسه خدایی که انهمه عاشقانه منتظره بنده اس باید جون داد ناخن که .... 

به نظرم ریمو کن عزیزم میدونی این ماه چقدر طلایی؟؟؟؟ با کاشت ناخن که نمیشه غسل کنی..چه جوری روزه بگ ...

اگه ما آدما درک میکردیم عظمت و بزرگی این ماه مبارک رو. بخاطر یه کاشت خودمونو از خیر بی انتهای این ماه محروم نمی‌کردیم 

خودمو میگم 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خدا تو کجا گفته ناخن باطله بیایند حرف بزنید قانع میشم💗

تو احکام هست هر چیزی ک مانع رسیدن ای ب محل وضو و غسل بشه مبطل  غسل و وضو هست ،خود ناخن حرام نیست ،ولی مانع نماز و روزه میشه ،حالا چسب ناخن مصنوعی یا لاک هر چیزی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
غسل و وضو جبیره میکنی؟

نه غسل نکردم این ماه هنوز 

غسلی به گردنم نیست 

نماز نمیخونم

اما میخام روزه هامو بگیرم🥲

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
آره راست میگین

بخواب اگه دوست داشتی و هنوزم برات مهم بود صبح برو ریمو کن  بیا غسل کن  و برای فردا آماده کن ،توکل بر خدا