2777
2789
عنوان

روزه و ناخن کاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم قبول باشه. غسل و وضوی جبیره بگیر و روزه هارو هم بگیر. البته باید دربیاری ناخن رو. ولی میگی فعلا نمیتونی اینکارو کن

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
من مرجع تقلید نیستم  اما برای خودم عقیده دارم خدا قبول می‌کنه خدا میخاد ما بهش عشق بدیم و خالص ...

قرار بر این باشه پس احکام چیع ک این‌همه خدا ریز ب ریز گفته خب می‌گفت مهم دله و تمام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم الان که نمیتونی ریمو کنی تیمم بدل از غسل کن اذان شد همین امروز برو ریمو کن شما که دلت انقد ب ...

نمیشه عزیزم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عزیزم شما که روزه میگیری خدا قبول کنه ازت پس نماز هم میخونی دیگه که با کاشت وضوت کاملا باطله و اینو همه مراجع گفتن غسل هم باطله

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

برای روزه باید غسل واحبی به گردنت نباشع.وقتی ناخن داری یعنی ابی به ناخنت نمیرسه پست غسل باطله

ولی من  شنیدم که میشه تیمم بدل از غسل کرد.ولی باز برای وضو مشکل داری یعنی اونم باز باید تیمم کرد 

ولی برای تیمم یاباید ابی در دسترست نباشه

یا ذخمی روی دستت باشع این چیزا

بازم زنگ بزن از مراجعه قم بپرس

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
اره عزیزم قبول باشه. غسل و وضوی جبیره بگیر و روزه هارو هم بگیر. البته باید دربیاری ناخن رو. ولی میگی ...

جبیره برای زخم وو اورژانسی هست نه برای زیبایی ،اینو نگید دین ب گردنتون میمونه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یازده ماه از سال رو بخاطر دل خودت نگه داشتی این یه ماه رو بخاطر دوست داشتن خدا ریمو کن 

غسل جنابت و حیض به گردنت باشه روزه ت باطله عزیزم 

این ماه به جای کاشت ویتامین مصرف کن مانیکور برو به ناخن های خودت برس واقعا خوشگل تر هم میشن تا کاشت 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

قرار بر این باشه پس احکام چیع ک این‌همه خدا ریز ب ریز گفته خب می‌گفت مهم دله و تمام

خدا تو کجا گفته ناخن باطله بیایند حرف بزنید قانع میشم💗

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.