2777
2789

چند ساله که از پدرم جدا شده و ما با مادرم زندگی میکنیم حالا مارو مقصر جدایی می‌دونه میگه شما از اول هم قدمتون خوب نبوده به خاطر شما اینجوری شدم و کلی هم تحقیرمون کنه هرروز و شب بهم حرف میزنه حرفای تکراری و پر از طعنه در از کنایه اینقدر بغض کردم و سکوت خسته شدم چیکار کنم شما بگید حتی موقعیت خوب هم برا ازدواج نداشتم دلم میخواد فرار کنم از این وضعیت جوری برخورد می‌کنه انگاری ما با پای خودمون اومدیم تو این زندگی بابام که اصلا سراغم رو نمیگیره درآمدم ضعیفه هیچ کاری از دستم بر نمیاد آخه من چرا باید اینقدر حرف بکشم من جایی رو ندارم برم به خاطر این خونه مستأجری و یه وعده غذای شام چقدر بغض تحمل کنم؟😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقت به سرم میزنه اما اینقدر ذهنم آشفته و شلوغه که فکر نمیکنم بتونم دوباره درس بخونم😔

من مطمئنم میتونی 

الان تو اون خونه موندی 

ولی میتونی سال بعد همین موقع تو خوابگاه باشی 

مدرک بگیری،  با ادم های سطح بالا اشنا میشی 

انشالله کار پیدا می‌کنی 

ولی اگه تو اون خونه بمونی ، چیزی تغییر نمیکنه 

مادرت افسردگی داره و خودش هم بخاطر فشارهای روانی داره اذیت میشه،به دل نگیر البته شرایط تو هم سخته ول ...

من کار میکنم اما باز با این وجود هم حرف میشنوم بیشتر دیگه دلم میخواد تو این خونه نباشم چون همه چی گردن منه و تازه اضافه به این کلی حرف میکشم😔

من کار میکنم اما باز با این وجود هم حرف میشنوم بیشتر دیگه دلم میخواد تو این خونه نباشم چون همه چی گر ...

هرجا بری آسمونش همینه،خونه ی مادرت وضعت ا

ینه 

فکر کردی جای دیگه بهتر از این زندگی میکنی و 

غریبه دلش بشتر میسوزه برات.همه دارن به 

یه نوعی تحمل میکنن،تو هم خدارو 

شکر کن که سالمی،یه سقفی بالا سر خودت و مادرت هست و دستتون جلوی کسی دراز نیست.این

قدر سخت نگیر زندگیو