2777
2789
عنوان

باسیاستا بیان(دعوامون شده)

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 37 پست
واقعا نمیدونم چرا رفته رو مخم  اخه هیچی به نامم نیست دورو بر یام حداقل یه چیزی به نامشونه برام ...

هرچی که دارید مال جفتتونه.

بهش نگو‌چون‌خساس میشه.

و اون فکر می‌کنه که شاید یروز درخواست طلاق بدید اینا.

تـاسیـان `

شوهرم،قبل اینک با من ازدواج کنه ماشینو زده ب مامانش.مامانش کمک کرده ماشین‌گرفته.الان با شوخی ک میگه ماشین جدید هردقت گرفتم باز میزنم ب اسم مامانم ک یارانه منو تو قط نشه😒منم گفتم ن ب اسم من میزنی و دعوامون شد هنوز ن ماشین جدید گرفتیم ن چیزی.و قعلا معلوم نیس تااا چنننن سال بعد بتونیم عوض کنیم ..ازالان دعواشو میکردم بعد گفتم ب درک به اسم هرکی میخاد باشه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا بهش نگفتم نه خونه نه ماشین نه هیچی خودش میگه به جای مهریه خونه رو بهت بدم، نیگم نه م ...

نمیدونم کارت درسته یا نه....

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
شوهرم،قبل اینک با من ازدواج کنه ماشینو زده ب مامانش.مامانش کمک کرده ماشین‌گرفته.الان با شوخی ک میگه ...

وای نه قبول نکنی بگو یا به اسم من یا تو 

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
واقعا نمیدونم چرا رفته رو مخم  اخه هیچی به نامم نیست دورو بر یام حداقل یه چیزی به نامشونه برام ...

ابجی من ی ماشین داره دست خودشه و ب اسمشه کلی پول داره توحسابش و کارتای شوهرش دستشه اما .....(بماند)

مگ تو خودتو با بقیه مقایسه میکنی؟اصلا شاید تو خونت محبت داری اما همونا تو خونشون محبت نیس...چن وقته ازدواج کردی؟من ک تازه ۳ساله...و فک نکنم ب اسمم بزنه چون شوهرم و من هردو ازدواج دوممونه و خیلی مونده تا بهم اعتماد پیدا کنیم 😂

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

علت راضی نشدنش مهم  ترین بخش موضوع بوده که در حوصله داشتن شما نگنجیده . ترجیح میدم ندونسته اون ...

گفت ماشین باید به نام مزد باشه دوست دارم به نام من باشه اصن تو زندگی مشترک زشته اینارو میگی اینارو گفت🤦🏻‍♀️😒

چند وقته ازدواج کردی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چرا زود؟

ممکنه تصور کنه دنبال اموالشی

البته بعد امضاتو دیدم که بارداری نظرم عوض شد

حالا خودتو درگیر نکن حساسش کنی چون نتیجه عکس میده

بیاین این تاپیکم☺️🧡            https://www.ninisite.com/discussion/topic/12894909/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%84-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%d9%85?postId=325798262

من چی بگم که بهم خیانت کرد ولی چیزی به نامم نکرد 

گفتم ماشینت به نامم کن گفت موقع سند توهم باید باشی نمیشه چون زیاد ماشین عوض میکنه گفت نمیشه

وای نه قبول نکنی بگو یا به اسم من یا تو 

اره حالا ببینیم بعد ها ک خرید اگ اعتماد داشته باشه بعم میزنه ب خودش یامن....ولی خب مهم نی توام ولش کن.اگ ب اسم خودشه خدایی ارزش قهر نداره من با شوهرم دعوا کرده بودم ک ماشین جدیدو یا ب نام خودش کنه یا من.مهم این بود ک ب اسم مامانش نباشه.اگ این ماشینی ک بخاد بخره دوباره مامانش پول بده اونوقت دیگ نمیتونم بگم ب اسمش نکن.خدایی مامانش خیلی کمکمون میکنه پول میده همش.قرض نه ها همینجوری..

اره حالا ببینیم بعد ها ک خرید اگ اعتماد داشته باشه بعم میزنه ب خودش یامن....ولی خب مهم نی توام ولش ک ...

از یه لحاط خوبه کمک کنه ولی از یه لحاط بده چون اجازه دخالت به خودش میده